Ασπίδα Κυριάκου στους αλλοδαπούς εργάτες: Πραγματικός μαρξιστής ηγέτης!

Νόμος πλέον, είναι το δίκαιο του αλλοδαπού εργάτη. 

Must Read

Πόσες φορές έχετε ακούσει συνθήματα όπως «ξένοι εργάτες αδέλφια μας», «κάτω τα ξερά σας από τους μετανάστες», «πίσω σκουλήκια μικροαστοί, είμαστε όλοι Σουδανοί» και φυσικά το «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη»;

Πρόκειται για συνθήματα τα οποία μονοπωλούσαν οι μαρξιστικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας, παρότι στην τελική εξυπηρετούσαν τις αναπτυξιακές δυνάμεις του τόπου, οι οποίες με την έλευση των μεταναστών μπόρεσαν επιτέλους να ρίξουν το εργατικό κόστος και να προσφεύγουν στον ελληνικό λαό έργα που έμειναν στην ιστορία, όπως τα Ολυμπιακά Ακίνητα κλπ.

Το ότι οι εθνικοί εργολάβοι ενώ είχαν κόστος Μπαγκλαντές, μας χρεώνουν τα έργα σε τιμές Ελβετίας, είναι αδιάφορο. Έτσι λειτουργεί ο καπιταλισμός.

Στο προκείμενο όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται ένας πραγματικός μαρξιστής ηγέτης. Ο μοναδικός όχι μόνο στην ελληνική αλλά και την σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία. Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν πλήρως το συγκεκριμένο ισχυρισμό:

Πακιστανοί εργάτες συνευρίσκονται με νεαρή τουρίστρια η οποία τους κατηγορεί για βιασμό και όμως το κράτος Μητσοτάκη τους αφήνει ελεύθερους. Σουδανοί εργάτες επιχειρούν να ξεναγήσουν νεαρό ζευγάρι από την Ολλανδία στις ομορφιές της Κρήτης, το ζευγάρι τους κατηγορεί για βιασμό και ξυλοδαρμό και όμως το κράτος Μητσοτάκη αφήνει κι αυτός ελεύθερους. Στο πρόσφατο παρελθόν, Παλαιστίνιος εργάτης βίασε και βασάνισε νεαρή στην Ομόνοια, αφέθηκε όμως και αυτός ελεύθερος. Από κοντά και ο Πακιστανός εργάτης που συνελήφθη στη Ρόδο για εμπρησμό, αφέθηκε όμως κι αυτός ελεύθερος, σαν τους Τούρκους εργάτες που αναβαθμίζαν κεραία επικοινωνιών. Όπως ακριβώς και ο Αλβανός εργάτης στο Μενίδι που αφέθηκε ελεύθερος, άσχετα εάν μετά έσφαξε τη σύζυγό του.

Υπάρχουν εκατοντάδες αντίστοιχες περιπτώσεις αλλοδαπών εργατών – προλετάριων οι οποίοι γνώρισαν από πρώτο χέρι την τρυφερότητα και την αγάπη του ηγέτη μας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Γι’ αυτό η Ελλάδα αναπτύσσεται με φρενήρεις ρυθμούς. Διότι ο ηγέτης μας διαχώρισε πλήρως – στην πράξη – την εργασιακή προσφορά από κάποια άνευ σημασίας παράπλευρα μικροαδικήματα.

Νόμος πλέον, είναι το δίκαιο του αλλοδαπού εργάτη. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This