Ποινή σε Πακιστανό εμπρηστή: «Μην το ξανακάνεις»…

Must Read

Διαβάζω: «Συνελήφθη  28χρονος Πακιστανός στη Ρόδο, επ’ αυτοφώρω, τη στιγμή που είχε μαζέψει προσάναμμα και προσπαθούσε να του βάλει φωτιά. Ευτυχώς που τον είχε δει κάποιος κάτοικος της περιοχής να κινείται ύποπτα και κάλεσε την Αστυνομία. Κατά τη σύλληψή του επέδειξε πλαστό δελτίο ασύλου. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Οταν τον πήγαν στο Τμήμα και του πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, διαπιστώθηκε ότι είναι σεσημασμένος, είχε χρησιμοποιήσει διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας στο παρελθόν και ότι έχει μπει στη χώρα κατ’ επανάληψη! Τον είχαν πιάσει στη Μύκονο, στην Καλαμάτα και την Αθήνα, και τον απέλασαν και τις τρεις φορές, και τώρα τον πιάνουν στη Ρόδο! Ολες τις φορές μπήκε από την Τουρκία!»

Δηλαδή, 4 πληρωμές σε διακινητές δεν είναι λίγα λεφτά. Κάποιος του τα δίνει για κάποιον λόγο ή περνά τζάμπα επίσης για κάποιον λόγο. Κάποιος τον τροφοδοτεί με πλαστά χαρτιά. Θέλετε να  μάθετε την ποινή που του επεβλήθη; «Με ομόφωνη απόφαση του τακτικού ανακριτή και της εισαγγελέως Υπηρεσίας, ο Πακιστανός αφέθηκε ελεύθερος με… περιοριστικούς όρους! Ποιους; Την εμφάνισή του μία φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του (πού, δηλαδή;) και (κρατηθείτε…) την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα»! Ντρέπομαι, θυμώνω, απελπίζομαι που είμαι υποχρεωμένος να ζω σ’ αυτό το κράτος…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κασσελάκης για Λινού: «Να παραδώσει την έδρα της, δεν με καλύπτουν οι εξηγήσεις της»

Να παραδώσει την έδρα της μετά από τη διαγραφή της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί την Αθηνά Λινού...

More Articles Like This