ΣΥΡΙΖΑ: Διεγράφη η Λινού για τις απευθείας αναθέσεις με τα γεύματα στο Ινστιτούτο Prolepsis – Δεν παραδίδει την έδρα

Την επιστολή διαγραφής υπογράφει ο νέος πρόεδρος της ΚΟ, Νίκος Παππάς

Must Read

Στην διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τις αποκαλύψεις για τις απευθείας αναθέσεις που ελάμβανε το Ινστιτούτο Prolepsis που έχει ιδρύσει. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, έχει ήδη φτάσει η επιστολή διαγραφής της βουλευτού.

Την επιστολή διαγραφής υπογράφει ο νέος πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. Νωρίτερα ο Στ. Κασσελάκης είχε περιγράψει ότι ψάχνει και δεν βρίσκει την Αθ. Λινού τόσο σε ανάρτησή του όσο και σε τηλεοπτικό σταθμό. «Όχι δεν με έχουν καλύψει εξηγήσεις της και το γραφείο μου έχει ζητήσει την παραίτησή της και την διευκόλυνση με την παράδοση της έδρας. Προς το παρόν δεν έχει απαντήσει ούτε μέσω e-mail ούτε μέσω what’s up ούτε και σε τηλεφώνημα. Άρα, αναμένουμε την απάντησή της.

Το αίτημα που έχουμε κάνει στην κα Λινού είναι ξεκάθαρο. Αιτούμαστε να παραδώσει την έδρα της στην πρώτη επιλαχούσα. Και θεωρώ απάντηση σε μηνύματα, είτε είναι τηλεφωνικά είτε είναι γραπτά, νομίζω είναι ένα ελάχιστο δείγμα ανταπόκρισης που θα έπρεπε να υπάρχει αυτήν την στιγμή» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο MEGA.

Στην επιστολή του προς τον Κ. Τασούλα ο Ν. Παππάς αναφέρει:

«Προς
Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
κ. Κωνσταντίνο Τασούλα
Αθήνα, 28.8.2024

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Μετά από εισήγηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η Βουλευτής Β1’ Βόρειου Τομέα Αθηνών, Αθηνά Λινού.
Με εκτίμηση,

Νίκος Παππάς
Πρόεδρος ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Δείτε την Επιστολή-προς-τον-πρόεδρο-της-ΒτΕ-Κ.Τασούλα_-Λινού

Λινού: Δεν παραδίδω την έδρα

Με ανακοίνωσή της απαντά στον Στέφανο Κασσελάκη η Αθηνά Λινού και τονίζει ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί ούτε να παραδώσει την έδρα της στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Η ανακοίνωση της Αθηνάς Λινού

«Αγαπητέ κ. Kασσελάκη,

Mου ζητήσατε σήμερα μέσω του Διευθυντή του γραφείου σας, κου Καπνισάκη, να παραιτηθώ από τη θέση μου ως βουλευτή του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επικαλούμενος δήθεν έλλειψη διαφάνειας στο έργο μου και κάνοντας ήδη σχετικές δημόσιες δηλώσεις. Με τον τρόπο αυτό μου ζητάτε να αποδεχθώ μιαν ανύπαρκτη ενοχή. Προφανώς, αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει από μέρους μου. Αντιλαμβάνεστε βέβαια επίσης ότι με τον τρόπο αυτό συνομολογείτε ότι συμμετέχετε στις κακόβουλες συκοφαντίες του κου Πολάκη εναντίον μου, συμπεριφερόμενος ως αυτόκλητος δικαστής.

Και είναι απορίας άξιο πότε προφθάσατε να διαβάσετε τις 459 σελίδες με στοιχεία που αποδεικνύουν την άψογη διαχείριση της Prolepsis ώστε να προβείτε στην ηθικώς και λογικώς μετέωρη αξίωσή σας. Σας ενημερώνω λοιπόν ότι δεν πρόκειται να παραιτηθώ από βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου ούτε να παραδώσω την έδρα την οποία μου έδωσαν 25.000 και πλέον ψηφοφόροι μου.»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This