Τραγωδία στη Δανία: Δύο αγοράκια θάφτηκαν από αμμόλοφο μετά από κατολίσθηση σε παραλία

Επί 40 λεπτά προσπαθούσε ο κόσμος να τα απεγκλωβίσει

Must Read

Τραγικό περιστατικό συνέβη στη Δανία με δυο μικρά αγόρια να χάνουν τη ζωή τους σε παραλία του Βόρουπερ, στη Βόρεια Γιουτλάνδη.

Τα δυο παιδιά, ηλικίας 9 και 12 ετών, ήταν από τη Γερμανία και έσκαβαν σε αμμόλοφο, όταν μετά από κατολίσθηση θάφτηκαν μέσα στην άμμο.

Τα παιδιά έκαναν διακοπές με τις οικογένειές τους και έμειναν θαμμένα στην άμμο για 40 λεπτά, με τον κόσμο που βρισκόταν στην παραλία να σκάβει για να τα απεγκλωβίσει, μέχρι που έφτασαν στο σημείο τα σωστικά συνεργεία. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά η κατάστασή τους ήταν πολύ σοβαρή και δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

«Τα δύο αγόρια από τη Γερμανία, που θάφτηκαν κάτω από την άμμο στο Βόρουπερ την Κυριακή, πέθαναν το βράδυ της Τρίτης» ανέφερε η αστυνομία της Γιουτλάνδης.

Οι αρχές κάλεσαν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα δυτικά παράλια της Δανίας, καθώς λόγω των ισχυρών βροχών είναι ασταθείς οι αμμόλοφοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This