Η Μαρίνα το… έκαψε και ευχήθηκε στον Γιώργο Πατούλη που θα γίνει ξανά πατέρας

Must Read

Η Μαρίνα Σταυράκη σε μεγάλα κέφια στη Μύκονο μετά την αποκάλυψη πως ο πρώην άντρας της, ο Γιώργος Πατούλης, βρίσκεται σε καινούργια σχέση και πρόκειται να γίνει πατέρας δεύτερη φορά.

Ντυμένη στα λευκά, που ομολογουμένως της πηγαίνουν πολύ, η κατάξανθη πολιτικός και επιχειρηματίας έκλεψε την παράσταση στο λαμπερό πάρτι της Δέσποινας Γαβαλά, που δόθηκε σε κοσμικό στέκι του νησιού των ανέμων, το SantAnna.

Η Μαρίνα τραγουδούσε μαζί με τον Πασχάλη που είχε αναλάβει τη διασκέδαση των καλεσμένων, μοίραζε φιλάκια, σχημάτιζε καρδούλες με τα χέρια της, ενώ χόρεψε μέχρι και μπλουζ με τον ρεπόρτερ του Mykonos Live TV Νίκο Κουρούμαλο που ήταν εκεί για να καλύψει την εκδήλωση. Το πάρτι δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας, δηλαδή την ίδια μέρα που διέρρευσε και η είδηση για τα νέα δεδομένα στην προσωπική ζωή του πρώην περιφερειάρχη Αττικής.

Οπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Πατούλης είναι ζευγάρι με την πρώην γραμματέα του Νάνσυ Κοιλού, η οποία κυοφορεί και τον καρπό του έρωτά τους. Από την πλευρά της η Μαρίνα Σταυράκη, μόλις πληροφορήθηκε τα καθέκαστα, δήλωσε: «Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να φροντίσει τον γιο μας και να φανεί αντάξιος πατέρας. Τώρα, αν αποφάσισε να κάνει καινούργια οικογένεια, δικαίωμά του είναι!»

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Σταυράκη και ο Γιώργος Πατούλης αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους το 2021, ενώ η πρώην σύζυγος του πολιτικού αποφάσισε να επαναφέρει το πατρώνυμό της και να συστήνεται ως Σταυράκη.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This