Γάμος «αλά ελληνικά» για τη νεαρή ομογενή που γνώρισε τον άντρα της ζωής της στο μετρό της Νέας Υόρκης

Must Read

Τον έρωτα της ζωής της βρήκε στο μετρό της Νέας Υόρκης νεαρή ομογενής, η οποία τώρα ετοιμάζεται να κάνει «γάμο αλά ελληνικά».

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η 27χρονη Αναστασία Γκρεγκόρι, που γεννήθηκε στο Γουέστσεστερ και είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο της Νέας Υόρκης, δήλωσε στη «New York Post» ότι μετά την πανδημία του Covid-19 δυσκολευόταν να βρει σύντροφο, μέχρι που τον Μάρτιο του 2022 συνάντησε στο μετρό της πόλης τον 27χρονο Σπένσερ Σίμπο. Ηταν πρωί κι εκείνη πήγαινε στο σχολείο της, ενώ ο 27χρονος από το Κάνσας πήγαινε στη δουλειά του ως εκτελεστικό στέλεχος εταιρίας.

Η Αναστασία παραδέχτηκε ότι, όταν παρατήρησε ότι ο Σπένσερ την κοιτούσε επίμονα, αυτή έκανε την πρώτη κίνηση. Αλλαξε θέση ώστε να καθίσει δίπλα στον Σπένσερ και στη συνέχεια του έδωσε τη συσκευή του κινητού της ζητώντας του να της γράψει το δικό του. «Εκείνη την περίοδο ήλπιζα να συναντήσω τη γυναίκα που θα παντρευτώ, και μετά… μια μέρα απλώς εμφανίστηκε στο μετρό» είπε ο Σπένσερ για την Αναστασία, προσθέτοντας ότι της έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου του.

«Μου έστειλε μήνυμα λίγο αργότερα εκείνη την ημέρα» ανέφερε ο Σπένσερ, σημειώνοντας ότι «βγήκαμε πρώτο ραντεβού λίγες ημέρες αργότερα και αρραβωνιαστήκαμε στις 18 Νοεμβρίου 2023». Η Αναστασία πρόσθεσε ότι πλέον ζουν μαζί στο Απερ Ιστ Σάιντ της Νέας Υόρκης και στις 2 Νοεμβρίου θα κάνουν «γάμο αλά ελληνικά», ενώ σε βίντεο στο TikTok τόνισε ότι θα τηρήσει τις ελληνικές παραδόσεις.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This