Παναθηναϊκός: Ψάχνει την πρόκριση με Λανς – Ιστορική βραδιά για το κατάμεστο (από 60.000 κόσμο) ΟΑΚΑ!

Κοσμοσυρροή στην Καλογρέζα

Must Read

Καρφίτσα δεν θα πέφτει απόψε (21.00) στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς τα εισιτήρια του επαναληπτικού του Παναθηναϊκού με τη Λανς για τα πλέι οφ του Conference League, με φόντο τη League Phase, έκαναν… φτερά!

Με 60.000 κόσμο στο πλευρό του και «πράσινη» λαοθάλασσα, ο Παναθηναϊκός παίζει τα ρέστα του και ετοιμάζεται να γράψει ξανά ιστορία στο ΟΑΚΑ. To oποίο ΟΑΚΑ θα ζήσει και πάλι μεγάλες πιένες.

Θυμίζουμε στις 62.000 είναι η ακριβής χωρητικότητα του ΟΑΚΑ μετά τις διαφοροποιήσεις στο στάδιο, αν και παλαιότερα, χωρίς καθίσματα και ανακαινίσεις, χωρούσε πολύ περισσότερο κόσμο. Το «τριφύλλι» ανακοίνωσε το sold out για απόψε και πρόκειται για τη μεγαλύτερη προσέλευση που θα έχει καταγραφεί ποτέ στη σύντομη ιστορία της διοργάνωσης σε αυτή τη φάση, αλλά και την τρίτη μεγαλύτερη συνολικά!

Το μέχρι στιγμής ρεκόρ κατέχει ο αγώνας Ρόμα-Λέστερ 1-0 τη σεζόν 2022-23, όπου κόπηκαν 63.940 εισιτήρια, αλλά τότε επρόκειτο για τα ημιτελικά του θεσμού. Πάλι στο Ολίμπικο το αμέσως επόμενο παιχνίδι, την ίδια χρονιά αλλά στον προηγούμενο γύρο, όταν στο Ρόμα-Μπόντο Γκλιμτ (4-0) για τα προημιτελικά, διατέθηκαν 61.942 εισιτήρια.

Πλέον ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Λανς αναμένεται να καταλάβει την 3η θέση της σχετικής λίστας, αφού εκεί φιγουράρει ακόμη ο περσινός ημιτελικός Γουέστ Χαμ-Άλκμααρ (2-1) με 59.412 εισιτήρια.

Δείτε στιγμιότυπα από παλιότερο ματς ΠΑΟ-Λανς στο ΟΑΚΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This