Έτοιμη για το Cortes Generales η Βούλτεψη

Πάει τη χάνουμε

Must Read

«Άναψαν τα αίματα» και ανέβηκαν πολύ οι τόνοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινή Ζώνη» στο Action 24, με φιλοξενούμενους τον νέο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σαρακιώτη και την υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη.

Η κ.Βούλτεψη που ξέρει τα πάντα για τα πάντα, για μία ακόμη φορά έφερε ως παράδειγμα την Ισπανία αναφερόμενη στο μείζον θέμα της ακρίβειας, τον πληθωρισμό στα τρόφιμα και στο λάδι της αντί να μιλήσει για την προκλητική απραγία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Το σχόλιο του κ.Σαρακιώτη ήταν καυστικό, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να αναρωτιέται αν η κ. Βούλτεψη «σκοπεύει να πολιτευτεί στην Ισπανία» (σ.σ. Cortes Generales = Ισπανικό Κοινοβούλιο), λόγω των μόνιμων αναφορών της στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου!

«Σκοπεύετε να πολιτευτείτε στην Ισπανία; Γιατί σας ακούω σε κάθε συνέντευξη, μιλάτε για την Ισπανία. Σκέφτεστε να κατεβείτε στη Βαρκελώνη ή στη Μαδρίτη υποψήφια; Γιατί παρακολουθείτε πολύ στενά τα πεπραγμένα της Ισπανίας και για την Ελλάδα φαίνεται ότι αδιαφορείτε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σαρακιώτης.

«Μας ζαλίσατε το κεφάλι … Εσείς όλη μέρα ασχολείστε με την Ισπανία. Τώρα που είδατε ότι η Ισπανία έχει πρόβλημα σταματήσατε και που διαλύθηκαν οι Podemos», αναφώνησε η υφυπουργός η οποία ως… ειδήμων επί παντός επιστητού τόνισε: «Η ακρίβεια επηρεάζεται από δύο πολέμους και από την κλιματική αλλαγή».

Κατά τον κ.Σαρακιώτη είναι «κωμικοτραγική» η τακτική της Σοφίας Βούλτεψη να επικαλείται διαρκώς «είτε το τι συνέβαινε κατά το παρελθόν είτε το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αντί να δίνει απαντήσεις για την κατάσταση στη χώρα και το τι κάνει ή τι δεν κάνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

  • Δείτε το βίντεο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This