Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 18χρονη που βίασε 20χρονο!

Πώς έγινε το περιστατικό

Must Read

Ένα ακόμα περιστατικό βιασμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή την φορά από την Θεσσαλονίκη.

Ένας άνδρας και συγκεκριμένα ένας 20χρονος πήγε στην αστυνομία για να καταγγέλλει πως έπεσε θύμα των σεξουαλικών ορέξεων μια 18χρονης!

Τι συνέβη

Όπως μεταδίδει το grtimes.gr, ο νεαρός ανέφερε πως βρισκόταν με την 18χρονη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι και είχε καταναλώσει αλκοόλ και δεν αισθανόταν καλά. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε η δράστιδα, όπως ισχυρίστηκε, και προχώρησε σε σεξουαλική πράξη χωρίς την συναίνεσή του!

Ο 20χρονος τόνισε πως της είπε ότι δεν επιθυμούσε ερωτική συνεύρεση μαζί της αλλά εκείνη δεν πτοήθηκε και προχώρησε στην πράξη.

Η αστυνομία εντόπισε την κοπέλα και της πέρασε χειροπέδες. Οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και της ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό μέσω τέλεσης γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση του παθόντα, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 2η τακτική ανακρίτρια.

Η ίδια, πάντως, αρνείται την κατηγορία.

(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This