Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό: Πορτορικανή βολεϊμπολίστρια που αγωνιζόταν στην Τουρκία βρέθηκε νεκρή!

Η Εισαγγελία έχει διατάξει έρευνα για την υπόθεση

Must Read

Παγκόσμιο σοκ στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο προκαλεί εδώ και λίγες ώρες η είδηση ότι βρέθηκε νεκρή η Πορτορικανή βολεϊμπολίστρια Pilar Marie Victoria στα 29 της χρόνια!

Η άτυχη αθλήτρια, η οποία είχε αγωνιστεί και με τα χρώματα της πατρίδας της, το Πουέρτο Ρίκο, εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι όπου διέμενε, στην πόλη της Προύσας, στην Τουρκία, καθώς πρόσφατα είχε πάρει μεταγραφή για την Nilüfer Belediyespor.

Η 29χρονη βολεϊμπολίστρια δεν παρουσιάστηκε σήμερα στην προπόνηση, γεγονός που παραξένεψε τους ανθρώπους της ομάδας, διότι ούτε καν επικοινώνησε μαζί τους. Καθώς δεν μπορούσαν να τη βρουν στο κινητό της, πήγαν από το σπίτι της, όπου και τη βρήκαν νεκρή.

Η Pilar Marie Victoria είχε κατακτήσει τίτλους με την εθνική ομάδα βόλεϊ της χώρας της, μεταξύ των οποίων ασημένιο μετάλλιο τόσο στους παναμερικανικούς αγώνες, όσο και στο πρωτάθλημα της Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής (NORCECA Championship).

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως -προς ώρας- δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια, υπό τα οποία άφησε την τελευταία της πνοή, με τις τοπικές Aρχές να έχουν αρχίσει έρευνες, προκειμένου αυτά να διαλευκανθούν. Πλέον, αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ και η Εισαγγελία έχει διατάξει έρευνα για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This