ΠΑΟΚ: Έπαιξε για το μέλλον του και την Ελλάδα

Νίκη με 2-0 στο Δουβλίνο και έφυγε για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ.

Must Read

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ ήταν «κλειδωμένη» από το 4-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα. Στο Δουβλίνο, την πρωτεύουσα της Ιρλανδίας πήγε για να παίξει για τους βαθμούς της νίκης που θα βοηθούσαν τον ίδιο στις μελλοντικές κληρώσεις και την Ελλάδα συνολικά που θέλει να διατηρήσει το δικαίωμα να έχει πέντε ομάδες στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

Άργησε, αλλά τα κατάφερε. Είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλο το πρώτο μέρος, αλλά τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο όταν πια οι Ιρλανδοί δεν μπορούσαν να αντέξουν την πίεση, ενώ ανοίχτηκαν για να πάρουν τη νίκη.

Στο 64′ ο Ζίβκοιβτς προσπάθησε να σκοράρει, ο τερματοφύλακας της Σάμροκ έδιωξε, ο Οζντόεφ έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε και… 0-1.

Στο 75′ η νίκη ήρθε πιο κοντά αό την πάσα του Σβαμπ στον στον Ντεσπόντοβ που από πλάγια θέση σημείωσε το 0-2.

Ο Δικέφαλος με συνολικό σκορ 6-0 μπαίνει στον όμιλο του Γιουρόπα και περιμένει το μεσημέρι της Παρασκευής να μάθει τους αντιπάλους του στη χειμωνιάτικη πλέον ευρωπαϊκή του περιπέτεια.

Κίτρινη: 35′ Τάουελ – 52′ Μιχαηλίδης
Σάμροκ Ρόβερς (Στίβεν Μπράντλι): Πελς, Κλίρι, Λόπες, Κάβανο (65′ Γκρέις), Τάουελ, ΜακΈνεφ, Ο’Νιλ (65′ Νόναν), Ο’Σάλιβαν Μπερνς (65′ Φαρούτζια), Μπάιρν (65′ Μόντριου), ΜακΝάλτι (65′ Μπουργκ).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα (76′ Ράφα Σοάρες), Καμαρά, Οζντόεφ (71′ Σβαμπ), Ντεσπόντοβ, Μουργκ (71′ Τάισον), Ζίβκοβιτς (71′ Κωνσταντέλιας), Τισουντάλι (71′ Τσάλοφ).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This