Αμοργός: «Της φώναξε η κόρη της να προσέξει ένα αμάξι και έπεσε στον γκρεμό» – Δεν υπήρχε ούτε «μισό» κάγκελο να πιαστεί η 57χρονη

«Δεν υπάρχει ούτε φωτισμός, ούτε περίφραξη, ούτε καν η κατάλληλη σήμανση» τονίζουν κάτοικοι του νησιού

Must Read

Τα κάγκελα που τώρα τοποθετήθηκαν στην περιοχή Άγιος Παύλος στην Αμοργό, όπου σκοτώθηκε μια 57χρονη γυναίκα πέφτοντας σε γκρεμό, μπροστά, μάλιστα, στα μάτια της κόρης της, θα θυμίζουν σαν «εναλλακτικό» εικονοστάσι την τραγωδία που σημειώθηκε στο συγκεκριμένο σημείο του οδικού δικτύου του νησιού.

Στενός συγγενής της χαροκαμένης οικογένειας μίλησε στην εκπομπή «Live News» για το πώς ακριβώς συνέβη το κακό. «Ήταν με την κόρη της βόλτα. Περπατάγανε, εκείνη πιο πίσω από την κόρη της κι έπεσε. Ξέρουμε ότι γλίστρησε και έπεσε στον γκρεμό επειδή δεν υπήρχαν τα κάγκελα. 20 μέτρα ύψος έχει το σημείο» λέει, αναφερόμενος στο πώς μια οικογενειακή απόδραση έμελλε να προκαλέσει τόσο πόνο. «Όλος ο δρόμος εκεί πέρα έχει 20 μέτρα ύψος και δεν έχει τίποτα προστατευτικό. Είναι όλο γκρεμός και από κάτω η θάλασσα», πρόσθεσε.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως πρόκειται για ένα αφύλακτο και άκρως επικίνδυνο σημείο του δημόσιου δρόμου στην Αμοργό. Κάνουν λόγο για «σημείο-παγίδα», καθώς δεν υπάρχει ούτε φωτισμός, ούτε περίφραξη, ούτε καν η κατάλληλη σήμανση. «Την στράβωσαν φώτα αυτοκινήτου και έπεσε στον γκρεμό. Λείπει κομμάτι δρόμου», δήλωσε κάτοικος του νησιού.

«Έμενε σε κάποιο ξενοδοχείο στην περιοχή του Αγίου Παύλου και ανέβαινε τον δρόμο να πάει προς την στάση μαζί με την κόρη της και σε κάποιο σημείο ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο από πάνω. Είδαν κάποιο φως και της φώναξε η κόρη της να προσέξει το αμάξι. Και πήγε αριστερά προς το γκρεμό και έπεσε στον γκρεμό κάτω», περιέγραψε με τη σειρά του ο δήμαρχος της Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος.

«Γενικά στην περιοχή το πρόβλημα που είχαμε ήταν με την κίνηση των αυτοκινήτων, γιατί είναι στενός ο δρόμος. Κι επειδή είναι μια πολυσύχναστη παραλία προς τα εκεί, συγκεντρώνει πολλά αυτοκίνητα το καλοκαίρι. Γι’ αυτό είχαν μπει και κάποιες μπάρες στο παρελθόν στην περιοχή. Σήμερα ο αντιδήμαρχος έχει πάει. Τοποθετεί ένα κάγκελο στο σημείο που έπεσε η γυναίκα. Είχε έρθει και η εισαγγελέας στο νησί…», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

H κηδεία της 57χρονης θα τελεστεί tο Σάββατο το πρωί, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

*πηγή φωτό: cyclades24.gr




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This