Παντρεύονται σήμερα Στέφανος και Τάιλερ!

Θα ανταλλάξουν όρκους στον Βοτανικό Κήπο στα Χανιά και θα ακολουθήσει δεξίωση με πλούσιο μπουφέ, γεμάτο κρητικές γεύσεις

Must Read

Έπειτα από ένα «γεμάτο» διήμερο, με λαμπερά δείπνα και χλιδάτα prewedding πάρτι, ανάμεσα σε τσικουδιές και ξεροτήγανα, έφτασε, επιτέλους, η ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ θα «παντρευτούν» ενώπιον περίπου 130 προσκεκλημένων τους!

Οι τετραήμεροι εορτασμοί για τον γάμο-υπερπαραγωγή αλά Χόλιγουντ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του εκλεκτού της καρδιάς του, από τον οποίο έχουν «εξοριστεί» οπερατέρ και δημοσιογράφοι, θα κορυφωθούν σήμερα το βράδυ στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης -μια επίγεια Εδέμ, με καρποφόρα δέντρα, ενδημικά βότανα του νησιού, αμπέλια, ακόμα και τροπικά φυτά, 18 χιλιόμετρα νότια των Χανίων– και συγκεκριμένα στη βεράντα που κατοπτεύει την έκταση των περίπου 200 στρεμμάτων και προσφέρει προνομιακή θέα στο αμφιθέατρο, αλλά και στη μικρή τεχνητή λίμνη του κήπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μολονότι ο αρχικός σχεδιασμός του ζευγαριού προέβλεπε την πρόσκληση 150 αποκλειστικά συγγενών και φίλων, τελικά κρίθηκε σκόπιμο να μειώσουν τον αριθμό τους, προκειμένου να νιώσουν την οικειότητα που θα επιθυμούν και να αποφύγουν τα… απρόοπτα.

Στη δεξίωση, που θα παρατεθεί αμέσως μετά, οι προσκεκλημένοι θα απολαύσουν έναν πλούσιο μπουφέ, με κρητικές γεύσεις.

Το μενού θα περιλαμβάνει αρνί, τυροκομικά προϊόντα, μαραθόπιτες, μέλι, τοπικά κρασιά από τον ανερχόμενο αμπελώνα του νησιού, κοκτέιλ με βάση το κρητικό τζιν, ρακή, αλλά και σπιτική λεμονάδα, που στο εν λόγω κτήμα είθισται να προσφέρεται όχι με το συμβατικό αμφιλεγόμενο πλαστικό καλαμάκι, αλλά με την πιο βιώσιμη περιβαλλοντικά επιλογή του χοντρού μακαρονιού. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι θα διασκεδάσει τους καλεσμένους του με βιολιά, ως γνωστόν όμως γάμος στην Κρήτη χωρίς λύρα και λαούτο δεν γίνεται!

Έτσι είναι αρκετά πιθανό οι περίπου 130 καλεσμένοι να διασκεδάσουν και υπό τους ήχους παραδοσιακής κρητικής μουσικής. Οι εορτασμοί θα κλείσουν το Σάββατο, με το αποχαιρετιστήριο πάρτι, που θα γίνει σε μία από τις καλύτερες παραλίες του νησιού και στο γιγαντιαίων διαστάσεων beach bar Cabana Mare.

Το ξεκίνημα των τετραήμερων εκδηλώσεων στα Χανιά έγινε προχθές, στη μαγευτική ατμόσφαιρα του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων. Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ υποδέχθηκαν περίπου 70 καλεσμένους στην ταράτσα γνωστού εστιατορίου, το οποίο σέρβιρε τα best seller πιάτα του, χωρίς να γίνουν περισσότερα γνωστά.

Πάντως, στον κατάλογο του εστιατορίου, μεταξύ άλλων, συναντά κανείς ψητό αστακό Νορβηγίας με πουρέ παστινάκι, σπαράγγια, emulsion μυδιών, συνοδευμένα με tobiko (μαριναρισμένα αβγά χελιδονόψαρου), που κοστίζει 32 ευρώ, και μπριζόλα black angus, συνοδευόμενη από ψητό γαριδάκι, βούτυρο αρωματισμένο με βότανα και ψητά λαχανικά, που κοστίζει 58 ευρώ! Με λίγα λόγια μενού καθαρά… αριστερό!

Καλή χώνεψη.

*πηγή: εφημερίδα «δημοκρατία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This