Χαλκιδική: Απορρίφθηκε ο τεχνικός έλεγχος που ζήτησε η οικογένεια – Πήρε εκ νέου άδεια λούνα παρκ στο οποίο πέθανε 13χρονη το 2019!

Εξοργισμένος στον εισαγγελέα Εφετών ο πατέρας του 19χρονου

Must Read

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του θανάτου του 19χρονου Γιάννη στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Σήμερα το πρωί ο πατέρας του νεαρού βρέθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για την απόρριψη του αιτήματος που είχε κάνει να γίνει τεχνικός έλεγχος στα μηχανήματα από πιστοποιημένη εταιρεία από τον εισαγγελέα Πολυγύρου.

Δείτε βίντεο:

Ο Γιώργος Καμπαϊλής ήταν εξοργισμένος φτάνοντας στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης και χαρακτήρισε «σκάνδαλο» την απόρριψη του τεχνικού ελέγχου και τόνισε πως πρέπει να γίνει. Όπως είπε βρίσκεται εκεί με την φωτογραφία του παιδιού του και όχι με το παιδί. Έξω από τα δικαστήρια βρέθηκαν επίσης φίλοι και συγγενείς του 19χρονου ντυμένοι στα μαύρα κρατώντας φωτογραφίες του φίλου τους!

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος που ψάχνουμε. Δεν με ενδιαφέρει. Αν δεν είναι σκάνδαλο αυτό που έγινε χθες σε σχέση με το να έχει δημοσιότητα τον Κασσελάκη και τον Πρωθυπουργό είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα του τόπου. Θα τον βρούνε και θα τον φέρουν σήμερα τον κύριο αυτόν…όποιος είναι ο εφέτης να δώσει την εντολή να έρθει η εταιρία. «Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν, το παιδί μου το έφεραν με φωτογραφία εδώ. Κανείς δεν είχε δικαίωμα να το πάρει», ανέφερε ο χαροκαμένος πατέρας.




Πήρε ξανά άδεια λούνα παρκ με καταδίκες!

Στο μεταξύ αίσθηση προκαλεί η άδεια που έλαβε εκ νέου λούνα παρκ στο οποίο είχε πεθάνει η 13χρονη Σεράινα το 2019 να εγκατασταθεί στο πανηγύρι στο δήμο Λάρισας!

Η επιχειρηματίας έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για ατύχημα με βαρύτατο τραυματισμό παιδιού στη Χαλκίδα το 2009 και είναι υπόδικη για τον θάνατο της 13χρονης το 2019 στον Αλμυρό Μαγνησίας!

Μάλιστα, στον σχετικό διαγωνισμό που προκήρυξε ο δήμος Λάρισας έπρεπε να προσκομιστεί έγγραφο που να πιστοποιεί το ποινικό μητρώο ώστε να μην προκύπτει καταδίκη για αδίκημα! Άραγε η επιχειρηματίας προσκόμισε το σωστό έγγραφο ή όχι.

Η επιχειρηματίας είχε ρίξει την ευθύνη για τον θάνατο της 13χρονη σε εκείνη αναφέροντας πως είχε ενεργήσει απερίσκεπτα!Η δίκη για την συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει γίνει ακόμα αλλά έχει παραπεμφθεί με αμετάκλητα βούλεμα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας.




Δείτε επίσης:

Τα 5 συμπεράσματα του πραγματογνώμονα της Εισαγγελίας για το λούνα παρκ του τρόμου στην Χαλκιδική

Χαλκιδική: «Τα καθίσματα στο παιχνίδι ήταν χαλασμένα 10 μέρες πριν», καταγγέλλει μητέρα – Με 250 ευρώ δίδεται βεβαίωση καλής λειτουργίας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τι θα περίμενες από την παράταξη του Μαμάκου που σύσσωμη παρεβρέθηκε σε εκδήλωση υποστήριξης του Αγοραστού πριν τις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές; Και λίγο πριν από αυτές υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του, απειλούσαν με βιοπραγίες και ξυλοδαρμούς. Τώρα είναι εξαφανισμένοι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This