Απόψε το «I do» Κασσελάκη-Μακμπέθ – Οι τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου

Τρίτη ημέρα του γαμήλιου… φεστιβάλ

Must Read

Μπορεί οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ να τρέχουν, ωστόσο τρέχουν και οι προετοιμασίες στον Βοτανικό Κήπο στα Χανιά για την αποψινή γαμήλια τελετή του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.




 

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις, με το ζευγάρι να ανταλλάσσει το απόγευμα, στις 17:00, όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά σε συγγενείς και φίλους.




Το γαμήλιο μενού

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά στο Creta24 ο ιδιοκτήτης του Βοτανικού Κήπου, Πέτρος Μαρινάκης, το μενού της γαμήλιας δεξίωσης θα περιλαμβάνει αρνί και κατσίκι, το οποίο θα μαγειρευτεί με μέλι και λίγο αλάτι και θα σερβιριστεί παγωμένο.




 

Επιπλέον, θα προσφερθούν ξινόχοντρος, κρητικά γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως η γραβιέρα και η μυζήθρα, καθώς και κολοκυθοανθοί. Στο τραπέζι θα υπάρχουν, επίσης, εδέσματα βασισμένα στα εσπεριδοειδή και στο αβοκάντο της περιοχής, καθώς και οι παραδοσιακές μαραθόπιτες.

Το δώρο στους καλεσμένους

Μία τσάντα γεμάτη ντόπια προϊόντα θα περιμένει τους καλεσμένους, όπως μέλι και κρητικό λάδι αρωματισμένο με πορτοκάλι. «Θα δώσουμε τρία διαφορετικά μέλια, ένα λάδι κι ένα μικρό κανατάκι, που έχει σχέση με την κεραμική που υφίσταται από τη μινωική περίοδο», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Το πάρτι στη βίλα των 2.300 ευρώ

Το γαμήλιο πάρτι θα πραγματοποιηθεί στον κήπο πολυτελούς βίλας, Casa Scordilli, με θέα τον κόλπο της Σούδας. Τους καλεσμένους θα διασκεδάσει γνωστός DJ. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η βίλα, πρόκειται για ένα καταφύγιο απαράμιλλης πολυτέλειας. Σε αυτό το υπερπολυτελές «καταφύγιο», την εντύπωση κλέβει αδιαμφισβήτητα η εξωτερική πισίνα, 140 τετραγωνικών μέτρων. Σύμφωνα με γνωστή σελίδα κράτησης καταλυμάτων, η διανυκτέρευση στην υπερπολυτελή βίλα κοστίζει 2.300 ευρώ τη βραδιά.




 

Αύριο, Σάββατο (31/08), το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει αποχαιρετιστήριο πάρτι στους καλεσμένους τους σε γνωστό beach bar των Χανίων.

Pre Wedding δείπνο

Χθες, Πέμπτη (29/08), το ζευγάρι παρέθεσε Pre Wedding δείπνο στο κτήμα Κάμπος, στο Νέο Χωριό Χανίων στους 130 καλεσμένους τους. Το μενού είχε αναλάβει catering και ήταν εναρμονισμένο με τη φύση και την κρητική παράδοση. Οι μελλόνυμφοι εμφανίστηκαν ντυμένοι ομοιόμορφα με λευκά πουκάμισα και παντελόνια σε γκρι και μπεζ αποχρώσεις.




 

Οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν από νωρίς και να φωτογραφίζονται με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Τα πιάτα που γεύτηκαν ήταν μοσχαρίσιο καρπάτσιο, σαλάτα με προσούτο & μάνγκο, κριθαρότο με αστακό και κολοχτύπα και τα συνόδευσαν με τα 4 καλύτερα και πιο ακριβά κρασιά του μαγαζιού.

Party στο μπαρ «Συναγωγή»

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ Τάιλερ Μακ Μπεθ και Στέφανος Κασσελάκης κατευθύνθηκαν με τα πόδια προς το μπαρ «Συναγωγή» για το ποτό καλωσορίσματος. Εκεί ο αδελφός του Τάιλερ, ο οποίος δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, αλλά και ο αδελφό του Στέφανου Κασελάκη που ευχήθηκε στο ζευγάρι.

ΣΥΡΙΖΑ προς ΜΜΕ: Σεβαστείτε τον γάμο του Κασσελάκη – Δεν θέλουμε καμία δημοσιογραφική κάλυψη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει ως αποδέκτες τα ΜΜΕ, στα οποία ζητά να μην πραγματοποιήσουν καμία δημοσιογραφική κάλυψη.




«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζητά από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές του Πρόεδρου του Κόμματος τις επόμενες μέρες στην Κρήτη», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει: «Δεν επιθυμούμε οποιουδήποτε είδους δημοσιογραφική κάλυψη ενός γεγονότος που δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του Προέδρου, αλλά είναι αμιγώς προσωπικό και προγραμματίστηκε πριν από έντεκα μήνες».

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This