Οι ελπίδες Μητσοτάκη, εφιάλτης του λαού

Κάποιος πρέπει να πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στους υπουργούς του ότι οι Έλληνες δεν ψηφίζουν τις κυβερνήσεις για να ελπίζουν, αλλά για να δρουν

Must Read

Δάσκαλος που διορίστηκε σε ακριτικό νησί υποχρεώνεται να μένει στο αυτοκίνητό του, επειδή δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο ύψος των ενοικίων που του ζητούνται! Αυτή η είδηση, η οποία παραπέμπει σε μυθιστόρημα του Καρόλου Ντίκενς, δεν αφορά κάποια τριτοκοσμική χώρα, αλλά την Ελλάδα.

  • «Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατία»

Ο διορισμός του εκπαιδευτικού έγινε στη Ρόδο και ο άνθρωπος που θα κληθεί να εκπαιδεύσει τα παιδιά των Ροδίων, εκτός από το όχημά του, δεν έχει πού την κεφαλή κλίναι!

Θεαματικά απούσα στην ανάληψη πρωτοβουλιών για τη λύση αυτού του προβλήματος, που ντροπιάζει την Ελλάδα, είναι η κυβέρνηση. Κανονικά θα έπρεπε ήδη να έχει μεριμνήσει να υπάρχουν διαθέσιμα οικήματα για τους εκπαιδευτικούς που διορίζονται εκτός των πόλεών τους και οι μισθοί τους παραμένουν ιδιαιτέρως χαμηλοί. Όμως, ουδέν πράττει.

Η επίσημη θέση της κυβέρνησης, όπως αυτή εκφράστηκε χθες από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, είναι η… ελπίδα μείωσης των τιμών των ενοικίων!

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Μαρινάκης έδωσε την ακόλουθη απάντηση: «Ο στόχος είναι να ενισχύουμε όλο και περισσότερο τα εισοδήματα, και βέβαια με στοχευμένες παρεμβάσεις κατά το δυνατόν να έχουν πρόσβαση οι πολίτες σε περισσότερα ακίνητα, κάτι το οποίο θα οδηγήσει σε συγκράτηση και σε κάποιες περιπτώσεις ελπίζουμε και σε μείωση των τιμών των ενοικίων, που η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη έχουν ξεφύγει».

Ο κ. Μαρινάκης θα έπρεπε σε αυτό το θέμα -όπως και σε σειρά άλλων, παρόμοιων ζητημάτων- να δώσει συγκεκριμένη απάντηση για το τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση ώστε να δώσει λύση.

Κάποιος πρέπει να πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στους υπουργούς του ότι οι Έλληνες δεν ψηφίζουν τις κυβερνήσεις για να ελπίζουν, αλλά για να δρουν, για να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα.

Αν το μόνο που έχει να πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ότι… ελπίζει να πέσουν οι τιμές, οι οποίες ανεβαίνουν από τη μέρα που έγινε πρωθυπουργός, θα πέσει πρώτα ο ίδιος κι έπειτα οι τιμές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This