Δούκας και Μπακογιάννης «αγκαλιασμένοι» παρέδωσαν την οικία της Λέλας Καραγιάννη σε ΜΚΟ!

Must Read

Μπορεί δημοσίως ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας και ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης να… ξεκατινιάζονται για διάφορους λόγους, ωστόσο, στα… ενδότερα, φαίνεται να λειτουργούν ως «σάρκα μία».

«Χέρι-χέρι» στο παρασκήνιο συνεχίζουν να προωθούν συγκεκριμένη ατζέντα, η οποία συμπεριλαμβάνει την παραχώρηση της ιστορικής (κατασκευή του 1923) οικίας (στη συμβολή των οδών Λέλας Καραγιάννη 1 και Σταυροπούλου, κοντά στην Πλατεία Αμερικής) της ηρωίδας Λέλας Καραγιάννη στην ΜΚΟ Αποστολή!

Η οικία της Ελληνίδας ηρωίδας, έχει κηρυχθεί από το 1995 ιστορικό διατηρητέο μνημείο που χρειάζεται ειδική προστασία, ως «αξιόλογο δείγμα κτιρίου της ύστερης εκλεκτικιστικής περιόδου».

Σύμφωνα με την Δημοτική Σύμβουλο Ελένη Παπαδοπούλου, Δούκας και Μπακογιάννης παραχωρούν για τρία χρόνια την οικία στην ΜΚΟ που ανήκει στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, δωρεάν, συνεχίζοντας σύμβαση που είχε υπογράψει το 2021 ο δεύτερος.

  • Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις της Ελένης Παπαδοπούλου:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ακόμη μια απόδειξη για αυτό που κατάλαβε όλος ο ελληνικός λαός για τους πολιτικάντηδες της χώρας και τους μουτζωνει όλους ….στο προσκήνιο καυγάδες για να κρατάμε τα πρόβατα χωρισμένα, στο παρασκήνιο αγκαλιές και συμπόρευση στα κοινά συμφέροντα. Αηδία …. Αλλά και η εκκλησία στα κόλπα; Ελεος ! Που θα ακουμπήσουμε ως λαός;

  2. Τι δουλειά έχει η οικία της ηρωίδας να δοθεί σε ΜΚΟ της Εκκλησίας; Η Αρχιεπισκοπή έχει ένα σωρό ακίνητα στην Αθήνα που τα μοσχονοικιάζει. Ας χρησιμοποιήσει ένα από αυτά.
    Η οικία της Λέλας Καραγιάννη πρέπει να είναι επισκέψιμη για το κοινό κι ιδίως για τα σχολεία. Εν τω μεταξύ η οικία μιας άλλης ηρωίδας της Κωνσταντοπούλου ρημάζει στη Βεΐκου στο Κουκάκι, χωρίς να υπάρχει ούτε ένα στοιχείο αναφοράς στην ηρωική Ηρώ και είναι γεμάτη στις γνωστές μουτζούρες που έχουν “λούσει” όλα τα κτίρια της Αθήνας κι όχι μόνο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This