Προκαλεί ο Γεραπετρίτης: Υπάρχει στρέβλωση στα πραγματικά γεγονότα την Κάσο

Τα σχόλια δικά σας

Must Read

Σε άλλη πίστα έχει περάσει το Μαξίμου τον Γκεμπελισμό και την διαστρέβλωση της απτής πραγματικότητας. Η προπαγάνδα από τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ είναι πλέον ρουτίνα, όπως και οι δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που ξημεροβραδιάζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα.

Μέχρις εδώ καλά. Η κοροϊδία, ωστόσο, του υπουργού Εξωτερικών και επιφορτισμένου με την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας είναι απαράδεκτη, ανήθικη και κολάσιμη. 

Την Παρασκευή ο Γιώργος Γεραπετρίτης εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ περιχαρής για την συνάντησή του με τον ομολόγό του της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, στις Βρυξέλλες και αναφέρθηκε στην Κάσο, όπου βολτάρουν ανενόχλητες οι τουρκικές φρεγάτες, λέγοντας πως υπάρχει στρέβλωση στα πραγματικά γεγονότα!

Ιδού τι δήλωσε:

«Δεν προέκυψε κρίση και δεν υπήρξε οποιαδήποτε ένταση που θα προκαλούσε την κρίση αυτή», δεν υπήρξε «καμία αναγνώριση οποιουδήποτε δικαιώματος ή αξίωσης της τουρκικής πλευράς.

Ολοκληρώθηκε η έρευνα. Το ερευνητικό πλοίο έκανε 100% το σύνολο της έρευνας, το οποίο προβλεπόταν. Ζητήματα κυριαρχίας δεν πρόκειται ποτέ να μπουν σε συζήτηση και τα κυριαρχική δικαιώματα θα τα υποστηρίξουμε μέχρι τέλους».

Τα σχόλια δικά σας…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Προδότη, αλήτη, Γεράπετρίτη.
    Είσαι ένας απλός υπάλληλος του Μητσοτάκη και δεν έχεις καμία νομιμοποίηση από τους Έλληνες.
    Ενεργείς μόνο από οικογενειακό συμφέρον όπως ακριβώς προδίδεις και τη Β.Ήπειρο λόγω του υδροηλεκτρικού εργοστασίου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αξίας 300 εκατομμυρίων ευρώ! Γαμώ τα σόγια σας πουτάνες! Έτσι και ξεπουλήσετε μια σπιθαμή ΑΟΖ εκεί θα δεις γλέντια, προδότη! Γαμημένε!

  2. Το γιουσουφακι του Ερντογαν προσπαθει χωρίς ίχνος ντροπής ούτε ελάχιστης αξιοπρέπειας ,να μας βγάλει όλους τρελούς. Αλώστε αυτό είναι το κύριο γνώρισμα στα γιουσουφάκια ,δεν ντρεποντε, δεν έχουν αξιοπρέπεια, προσκυνάνε και εκτελούν τις διαταγές του αφέντη τους. Όλα καλά για τα γιουσουφάκια , ΕΚΤΟΣ αν τα βάλουν υπουργούς Εξωτερικών. Ελπίζω ότι καταλαβαινόμαστε και σταματήσανε κάποιοι να τρώνε σανό και να λένε και ευχαριστώ. ΕΛΠΙΖΩ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This