Αττική: Αυτοκίνητα τούμπαραν, έπεσαν μέσα σε τρύπα και… καβάλησαν άλλα ΙΧ λόγω της κακοκαιρίας!

Must Read

Μία συνηθισμένη καταιγίδα μετά από ολόκληρους μήνες αναβροχιάς, ήταν αρκετή για να προκαλέσει δεκάδες προβλήματα στους δρόμους της Αττικής, με κάποιους από τους οδηγούς που κυκλοφορούσαν εκείνη την ώρα να εμπλέκονται σε… αναπάντεχα τροχαία ατυχήματα, ευτυχώς χωρίς θύματα.

Το μεσημέρι ένα ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε μία μεγάλη τρύπα που άνοιξε στην άσφαλτο, στον Άγιο Ελευθέριο. Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, στο δρόμο υπήρχε εκείνη την ώρα έντονη συσσώρευση υδάτων, με συνέπεια η τρύπα να μην είναι ορατή στους οδηγούς, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο φαίνεται πως πριν από λίγες μέρες είχαν γίνει έργα της ΕΥΔΑΠ.

Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά στον αυχένα και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Νωρίτερα το απόγευμα, εξάλλου, ένα ΙΧ αναποδογύρισε, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο Νέο Φάληρο, στο ύψος του Νοσοκομείου Metropolitan, στην είσοδο του Πειραιά.

Πληροφορίες του skai.gr αναφέρουν πως σημειώθηκε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων, όταν ο οδηγός του 3ου πάτησε φρένο, αλλά έχασε τον έλεγχο του οχήματός του λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει και να πέσει πάνω σε δυο προπορευόμενα, προκαλώντας τους κάποιες υλικές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, ενώ λόγω του σοβαρού αυτού τροχαίου ατυχήματος στο σημείο προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς η λωρίδα στο ρεύμα προς Πειραιά είχε μπλοκαριστεί από το ΙΧ που γύρισε τούμπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του piraeuspress.gr οι επιβάτες του οχηματος βγήκαν σώοι.

Ένα ακόμη αδιανόητο τροχαίο, σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο, σημειώθηκε και το πρωί στο Πασαλιμάνι, στην Ακτή Μουτσοπούλου, στη Φρεαττύδα του Πειραιά, προκαλώντας επίσης κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο ΙΧ, με το ένα εξ αυτών να… σηκώνεται στις δυο ρόδες και να «καβαλάει» το άλλο που βρισκόταν σταθμευμένο στο σημείο. Λόγω του συγκεκριμένου τροχαίου προκλήθηκε προσωρινά μεγάλο μποτιλιάρισμα, ενώ ούτε σε αυτή την περίπτωση υπήρξαν πληροφορίες για τραυματίες.

*πηγή φωτό: piraeuspress.gr, skai.gr 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This