Το ρωσικό «τζάμπα» οπλικό σύστημα που αφάνισε τα τουρκικά Drones!

Must Read

Εχθές είχαμε ένα πρωτοφανές γεγονός στο Ιράκ.

Μέσα από δημοσιεύματα τοπικών μέσων από το Ιρακινό Κουρδιστάν αλλά και το Ιράκ, που δημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο επιβεβαιώθηκε η κατάρριψη τουρκικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους.

Όπως εντέλει φέρε τον επιβεβαιώθηκε, η συγκεκριμένη ενέργεια δεν έγινε από Κούρδους μαχητές αλλά από την ιρακινή αεράμυνα!

Οι φωτογραφίες από τα συντρίμμια, δείχνουν ότι το τουρκικό drone ήταν τύπου AKSUNGUR.

Η κατάρριψη πάντως όπως φαίνεται και από το βίντεο είναι γεγονός και δείχνει ότι ακόμα και το διαλυμένο Ιράκ δεν φοβάται να καταρρίψει τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, την ίδια στιγμή που η πανίσχυρη Ελλάδα τα αφήνει να κάνουν βόλτες επάνω από το Αιγαίο…

Το πιο σημαντικό όμως που αποκαλύφθηκε σήμερα, είναι ότι η κατάληψη έγινε από το πάμφθηνο ρώσικο πυραυλικό σύστημα Pantsir S1E! Φαίνεται ότι είναι το σύστημα το οποίο όπως είχαμε δημοσιεύσει και στο παρελθόν, εξόντωσε κυριολεκτικά και τα πολυδιαφημισμένα Bayraktar που διαφήμιζε με θέρμη ο Ζελένσκι! Αλλά δυστυχώς και διάφορα δυτικά ΜΜΕ, που αποθέωναν τότε τον Ερντογάν για την προσφορά του στην μαχόμενη Ουκρανία.

Πριν από λίγο λοιπόν δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα βίντεο με την κατάρρευση, που δείχνουν ότι ο ρωσικός νάνος ήταν αυτός που γκρέμισε τον τουρκικό καρνάβαλο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This