Το γαμήλιο «White Party» του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια στο Costa Navarino

Must Read

Μετά από τρία παιδιά μαζί, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ αποφάσισαν, επιτέλους, να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και -συμπτωματικά- επέλεξαν να το κάνουν το ίδιο σαββατοκύριακο με τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ.

Ο Greek Freak και η μέλλουσα σύζυγός του επέλεξαν τη Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα το φημισμένο πεντάστερο θέρετρο Costa Navarino για να υποδεχτούν τους… μουράτους καλεσμένους τους, οι οποίοι πριν από τον γάμο, ο οποίος θα λάβει χώρα την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, συμμετέχουν σε δύο θεματικά γαμήλια πάρτι, το πρώτο εκ των οποίων έγινε σήμερα το απόγευμα, με τίτλο «White Party».




Ο Γιάννης και η Μαράια κατέφτασαν με ταχύπλοο και ντυμένοι στα λευκά στον χώρο του πάρτι, όπου τούς περίμεναν οι καλεσμένοι τους, επίσης ντυμένοι στα λευκά, ενώ δεκάδες πυροτεχνήματα που ακολούθησαν την άφιξη του ζευγαριού πρόσφεραν ένα φαντασμαγορικό θέαμα στους παρευρισκόμενους.

Αύριο, Σάββατο 31 Αυγούστου, ακολουθεί το δεύτερο γαμήλιο πάρτι που έχουν σχεδιάσει οι μελλόνυφοι, αυτή τη φορά με θέμα τη Νιγηρία. Στο «Nigerian Party», το οποίο θα τιμήσει την καταγωγή του γαμπρού, ο Γιάννης, η Μαράια και οι καλεσμένοι τους θα ντυθούν με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, προσθέτοντας μια ξεχωριστή πολιτιστική νότα στην εκδήλωση.

Η γαμήλια τελετή θα λάβει χώρα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Costa Navarino και θα ακολουθήσει η δεξίωση και το γλέντι μέχρι πρωίας. Σημειώνεται πως οι περίπου 200 VIP καλεσμένοι του ζευγαριού, μεταξύ των οποίων και οι τέσσερις ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και αστέρες του NBA, όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, κατέφθασαν αεροπορικώς στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας με ιδιωτικά τζετ και ελικόπτερα από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This