Σε πανικό οι Αρχές στην Γερμανία – Γυναίκα μαχαίρωσε 5 ανθρώπους σε λεωφορείο

Οι 3 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Must Read

Σε μόνιμο συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές ασφαλείας στην Γερμανία για απανωτά περιστατικά και τρομοκρατικές επιθέσεις. Την νύχτα της Παρασκευής μια γυναίκα μαχαίρωσε πολλά άτομα σε λεωφορείο στην πόλη Ζίγκεν, στα δυτικά της χώρας, τραυματίζοντας πέντε, εκ των οποίων τρεις σε σοβαρή κατάσταση.

Η δράστις, ηλικίας 32 ετών, συνελήφθη. Οι Αρχές αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις προς ώρας για «τρομοκρατική επίθεση».

Οι 3 από τους 5 τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο τέταρτος είναι σοβαρά τραυματισμένος και ο πέμπτος πιο ελαφρά. «Δεν υπάρχει κανένας άλλος κίνδυνος» διαβεβαίωσε η Αστυνομία της περιοχής.

Όταν έγινε η επίθεση, «τουλάχιστον 40 επιβάτες βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο, το οποίο πήγαινε στο φεστιβάλ της πόλης Ζίγκεν» μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η επίθεση σημειώνεται την ώρα που η Γερμανία είναι σε σοκ από την επίθεση στο Ζόλινγκεν και την ανακοίνωση για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε πακέτα που φλέγονται κατά την αποστολή τους σε διάφορους προορισμούς.

Φωτό αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This