Η πρόβλεψη του αστρολόγου που βελτίωσε την ψυχολογία του Κυριάκου

Προέβλεψε ακόμα και το αποτέλεσμα δύο δημοσκοπήσεων μετά την ΔΕΘ!

Must Read

Κάθε μεγάλος ηγέτης που έγραψε ιστορία, διέθετε μεταφυσικές ανησυχίες και αναζητήσεις. Μην ακούτε τους κακόπιστους που προσπαθούν να υποβιβάσουν την σημασία των άστρων στους θριάμβους αλλά και την συντριβή ολόκληρων αυτοκρατοριών.

Από τον Φαραώ Ραμσή, τον ηγέτη της Ρουμανίας Τσαουσέσκου, εώς και τον Αυτοκράτορα Κυριάκο, πάντα υπάρχει ένας αστρολόγος δίπλα σε έναν εμβληματικό κυβερνήτη.

Ο ατσάλινος πρωθυπουργός μας μάλιστα σε αντίθεση με τον αείμνηστο πατέρα του, δεν κρύβει την ενασχόλησή του με το μεταφυσικό και τα άστρα. Ο ίδιος είχε διαρρεύσει σε φιλικά ΜΜΕ την πίστη του στο Φενγκ Σούι και την αντικατάσταση των ορθοδόξων εικόνων μέσα στο Μαξίμου, από είδωλα βατράχων και βοδιών. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός μας από την ολομέλεια της Βουλής, είχε ενημερώσει το πανελλήνιο για την σύνδεση των άστρων με τις αποφάσεις του για την οικονομία.

Έτσι λοιπόν, ο προσωπικός αστρολόγος του Κυριάκου είναι πάντα ένας αρωγός στις κρίσιμες και μεγάλες αποφάσεις του Μεγάλου Τιμονιέρη της Ελλάδας. Πέραν αυτού, είναι και ο άνθρωπος που φροντίζει να βελτιώνει την ψυχολογία του Κυριάκου μας, όταν αυτή χάνεται στα σκοτεινά μονοπάτια της θλίψης. Όπως έγινε πρόσφατα, όταν άφησαν τον Κυριάκο να δει την δημοσκόπηση της interview, που του έδινε το χαμηλότερο ποσοστό που έχει καταγράψει ποτέ δημοσκοπικά η Ν.Δ.

Η ψυχολογική επιβάρυνση του ηγέτη μας ήταν τεράστια. Εκεί ακριβώς ήρθε ο έμπειρος μελετητής των άστρων, για να διαβεβαιώσει τον Κυριάκο πως μετά την παρουσία του στην ΔΕΘ, θα ακολουθήσουν δύο δημοσκοπήσεις οι οποίες θα ανεβάζουν το ποσοστό της ΝΔ, πάνω από 26%, χωρίς αναγωγή.

«Αυτό, σύμφωνα με τα άστρα, θα είναι η μεγάλη σου αντεπίθεση πολυχρονεμένε μου κυβερνήτη», είπε χαρακτηριστικά ο γκουρού του Άλφα Κενταύρου στον πρωθυπουργό μας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τί νά πεις;;;;; Αν ήμασταν κράτος και υπήρχε ΛΑΟΣ θά γελούσαμε δυνατά νά μας ακούνε όλοι, όμως είμαστε κράτος σφραγίδα (πού γράφει και η Στήλη Άλατος) καί θλιβερος λαουτζίκος και έτσι τό κλάμα μας γοερο, επίσης για νά μας ακούνε όλοι. Κατάντια

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This