Meteo: Πιθανόν χαλάζι σε Πελοπόννησο, ορεινά ηπειρωτικά και Κρήτη!

Τι λένε τα νέα προγνωστικά στοιχεία

Must Read

Το «καμπανάκι» χτυπούν οι μετεωρολόγοι σχετικά με την σημερινή κακοκαιρία σήμερα καθώς σε ορισμένες περιοχές τα φαινόμενα θα είναι έντονα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία της υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Πελοπόννησο και στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης οι βροχές και οι καταιγίδες θα είναι τοπικά ισχυρές και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων!

Την τρίτη ημέρα της αστάθειας το κέντρο της κακοκαιρίας εντοπίζεται πλέον στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας μας. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τα ηπειρωτικά, το Ιόνιο, το Βόρειο Αιγαίο και την Κρήτη.

Συνιστάται προσοχή σε ακτές και παραλίες λόγω της πιθανότητας εκδήλωσης «μπουρινιών» κυρίως στο Ιόνιο και στο Βόρειο Αιγαίο.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται και για τους νομούς Θεσσαλονίκης και Αττικής.

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ο υετός που αναμένεται το μεσημέρι και το απόγευμα του Σαββάτου 31/08.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31-33 °C στα ηπειρωτικά και τους 29-32 °C στις νησιωτικές περιοχές ενώ οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ. Σημειώνεται όμως ότι κατά τις ώρες εκδηλώσεις καταιγίδων οι άνεμοι θα συνοδεύονται ενδεχομένως από ισχυρές ριπές.

Δείτε επίσης:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και σήμερα – Πότε θα βρέξει στην Αττική

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This