Σαντορίνη: Κακοποιοί έριξαν ΙΧ σε τοίχο σπιτιού στη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης!

Must Read

Πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι ένοικοι ενός σπιτιού στην Σαντορίνη τα ξημερώματα της Πέμπτης διαπιστώνοντας με τρόμο πως ένα όχημα είχε πέσει πάνω στον εξωτερικό τοίχο της οικίας και τον είχε γκρεμίσει!

Στο όχημα επέβαιναν τρία άτομα, ένας 34χρονος και ένας 36χρονος, και οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν ενώ το τρίτο άτομο κατάφερε να διαφύγει. Για τον 34χρονο ίσχυαν περιοριστικοί όροι για παλιότερες υποθέσεις κλοπών.

Όπως διαπιστώθηκε το όχημα είχε κλαπεί το απόγευμα της Τετάρτης και είχε χρησιμοποιηθεί σε διάρρηξη που είχε γίνει σε άλλο σπίτι με «λεία» χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα καθώς και σε μία απόπειρα διάρρηξης που ακολούθησε.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, το ΙΧ με τους τρεις άνδρες έσπασε μπλόκο στελεχών της ΟΠΚΕ. Όπως φαίνεται ο οδηγός του ΙΧ ανέπτυξε ταχύτητα αλλά το όχημα ξέφυγε και έπεσε πάνω στον τοίχο του σπιτιού.

Στην κατοχή των αλλοδαπών και στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε, βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι με πλήθος πλαστικά σφαιρίδια, διαρρηκτικά εργαλεία, ταξιδιωτικά έγγραφα με στοιχεία άλλων προσώπων που θεωρούνται κλεμμένα, καθώς και πλήθος κοσμήματα και άλλα αντικείμενα η προέλευση των οποίων ερευνάται, καθώς είναι προφανές ότι προέρχονται από διαρρήξεις στο νησί που δεν έχουν καταγγελθεί, ίσως γιατί δεν έχουν διαπιστωθεί ακόμη.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που περιλαμβάνει και τον συνεργό τους που αναζητείται και κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές, παράνομη οπλοκατοχή, απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων και παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.

Δείτε επίσης:

Σοκάρει ηλικιωμένη στον Βύρωνα που έπεσε θύμα διάρρηξης – Σεσημασμένος αλλοδαπός τής άρπαξε με μανία τον σταυρό

Νύχτα τρόμου για τη νικήτρια του «Dancing with the stars» Μαρία Αντιμισάρη με … θεατή την ΕΛΑΣ

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This