Εξοργιστικές αποκαλύψεις για το μοιραίο λούνα παρκ στην Χαλκιδική – Ιδιοκατασκευή από συρραφή(!) εξαρτημάτων

Ο θάνατός του παιδιού θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί!

Must Read

Τα πορίσματα για το «λούνα παρκ του τρόμου» στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 19χρονος Γιάννης όταν εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι «crazy dance», κυριολεκτικά σοκάρουν και προκαλούν οργή. Τα μηχανήματα ήταν παλιοσίδερα, μια ιδιοκατασκευή από συρραφή σκόρπιων εξαρτημάτων. Συμπέρασμα: ο θάνατός του παιδιού θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα της Εισαγγελίας Χαλκιδικής, ο θανατηφόρος τραυματισμός του 19χρονου έγινε λόγω θραύσης της μεταλλικής βάσης της καμπίνας του παιχνιδιού. Αυτή προήλθε γιατί ήταν παλιό, με άλλα λόγια λόγω γήρανσης και διάβρωσης του μηχανήματος και όχι λόγω της ταχύτητας.




 

Ο πραγματογνώμονας αναφέρει ακόμη για το παιχνίδι ότι αυτοί που το έφτιαξαν θα μπορούσαν να είχαν προλάβει οποιοδήποτε ατύχημα, καθώς γνώριζαν πως θα χαλάσει.

Η έρευνα της Εισαγγελίας επεκτείνεται σε 3 παράλληλες υποθέσεις: Ο θάνατος του Γιάννη και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε, το καθεστώς λειτουργίας του λούνα παρκ για την φετινή περίοδο και ο έλεγχος για το παρελθόν, όλες τις προηγούμενες περιόδους, πώς έπαιρνε άδεια λειτουργίας, εάν είχε πιστοποιήσεις και τα σχετικά έγγραφα.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This