Άδωνις μαινόμενος επιτέθηκε στους κατοίκους της Λήμνου

«Εγώ είμαι κανονικός εργαζόμενος, λέτε ψέματα»

Must Read

Φορείς και σωματεία της Λήμνου κατήγγειλαν την κατάσταση στο νοσοκομείου του νησιού στον υπουργό Υγείας και τον έκαναν έξαλλο. Ο Άδωνις Γεωργιἀδης επιχείρησε να παρουσιάσει μια τέλεια εικόνα του ΕΣΥ και στην συνέχεια επιτέθηκε στους νησιώτες.

Οι κάτοικοι ζήτησαν την στελέχωση του νοσοκομείου με μόνιμο προσωπικό για την εξυπηρέτηση των ασθενών από τον υπουργό, ο οποίος είχε συνάντηση με τον διοικητή. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο «μεγάλη πρόοδο» στο νοσοκομείο τα τελευταία χρόνια και κατηγόρησε τους πολίτες ότι ψεύδονται. «Έρχεστε για πολιτικούς λόγους να πείτε ψέματα» είπε.

Δείτε το βίντεο

 

«Εγώ εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα από τα 12, δεν είμαι κανένας άνεργος ούτε δημόσιος υπάλληλος της ΑΔΕΔΥ. Είμαι του ιδιωτικού τομέα. Δεν είμαι μόνιμος, είμαι κανονικός εργαζόμενος» είπε προκλητικά στους κατοίκους της Λήμνου ο υπουργός Υγείας.

Οι νησιώτες του είχαν απαντήσει: «Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας. Εμείς ζούμε εδώ. Ελάτε να ζήσετε εδώ, να δείτε τι θα αντιμετωπίσετε. 400 ευρώ τα δύο άτομα το εισιτήριο για Αθήνα. Είναι ζητήματα ζωής, δεν είναι θέμα χρόνου. Εσείς μιλάτε με νούμερα, εμείς ζούμε εδώ πέρα. Μιλάτε εκ του ασφαλούς».

Δείτε το βίντεο

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

    • ..Από Σεπτέμβρη μήνα,δεν κυκλοφορείς σε κολονάκι και πέριξ,αν δεν έχεις το κατάλληλο μαύρισμα στη μάπα..
      ..Αυτό του παρατηγανισμένου κολοκυθιού που συνοδεύεται από σκούρο μπλέιζερ σακάκι με χρυσά μανικετόκουμπα και ρολόι χρυσό 40 εκατοστά πάχος το λιγότερο..
      ..Απαγορέυεται!..

      ..Το κάθε νεόπλουτο κωλοπετσομένο κωλόπαιδο που σέβεται τον παλιοτομαρισμό του,αυτά τα γνωρίζει..

  1. Άθλιος! Ελεεινός! Ουτιδανός! Αν υπήρχε λαός σοβαρός, θα είχε επαναστατήσει και θα περιέφερε το κεφάλι του εν λόγω κύριου (μαζί με το άδειο κεφάλι του προδότη που παριστάνει τον πρωθυπουργό), ανά τας οδούς και τας ρύμας.

  2. … δεν είμαι κανένας άνεργος ούτε δημόσιος υπάλληλος της ΑΔΕΔΥ …
    Κατλαβαινει κανείς τι εστί ΝΔ πλέον … όλα ιδιωτικά το λεει απροκάλυπτα ο ξεφτίλας!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This