Κασσελάκης εναντίον Τσίπρα: Του ζητά να πάρει ανοιχτά θέση για τους «αντάρτες» του ΣΥΡΙΖΑ

«Όλοι αυτοί συρρικώνουν το προφίλ του από πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού παράταξης σε αρχηγό ομάδας»

Must Read

Ο Στέφανος Κασσελάκης προχωρά ένα βήμα παραπέρα στην εσωκομματική αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του και ρίχνει το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καλεί τον προκάτοχό του και πρώην πρωθυπουργό να τοποθετηθεί άμεσα «καθαρά και ανοιχτά» και όχι μέσω «κύκλων», διαρροών και «αυτόκλητων ερμηνευτών του».

Σε συνέντευξή του στην «Real News», ο Κασσελάκης δηλώνει: «Θα περίμενα τουλάχιστον από τον Αλέξη Τσίπρα να μην ανέχεται διάφοροι αυτόκλητοι ερμηνευτές του να μιλούν ή να γράφουν υπονοώντας ότι τον εκφράζουν. Όλοι αυτοί συρρικώνουν το προφίλ του από πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού παράταξης σε αρχηγό ομάδας».

«Αν θέλει, μπορεί να τοποθετηθεί ο ίδιος για τα τεκταινόμενα στον χώρο μας, χωρίς “κύκλους” και “διαρροές”. Καθαρά και ανοιχτά, όπως τοποθετήθηκε την ημέρα έναρξης του Συνεδρίου μας τον Φεβρουάριο και η τοποθέτησή του απαντήθηκε από το συνεδριακό σώμα» προσθέτει με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κεντροαριστερού κόμματος: «Αυτό που διαφαίνεται είναι ένα σχέδιο για ένα νεφελώδες κεντροαριστερό σχήμα “κουρελού”, που φιλοδοξεί να συστεγάσει ηττημένα πολιτικά σχέδια, είτε μιλάμε για το όλον ή για ένα τμήμα του ακόμα και σήμερα σημιτικού ΠΑΣΟΚ είτε για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς. Πρόθυμοι φαίνεται ότι υπάρχουν από όλες τις πλευρές, όπως και πρόθυμοι επιχειρηματικοί κύκλοι» επισήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν υπάρχει καμία κίνηση στρατηγικής πίσω από την διαγραφή της κ. Λινού. Ο Παύλος Πολάκης είναι ένα άλλο, ξεχωριστό θέμα. Δεν διεγράφη γιατί κατήγγειλε την κ. Λινού» τόνισε για την κόντρα των δύο βουλευτών.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This