Οι εκμυστηρεύσεις περί λογοκρισίας στο FB εξηγούν γιατί φιμώθηκε Η Τιμή στο 21

Must Read

 

 

Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη 
Τελικά, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο! Ο κ. Ζάκερμπεργκ επιβεβαιώνει επιτέλους αυτό, που όλοι είχαμε υποψιαστεί. Το τι, δηλαδή συνέβαινε στους κόλπους του FB, όταν έβλεπαν το φως της δημοσιότητας,  κρίσεις, ιδέες και  απόψεις, ασυμβίβαστες με  τον βασικό κορμό των εκάστοτε δικών του πιστεύω ή και αυτών, που για ποικίλους λόγους ήθελε να ικανοποιήσει. Δεν είχαμε όμως αποδείξεις.

 

Με την ευκαιρία αυτών των συντριπτικών αποκαλύψεων, γυρίζω δύο περίπου χρόνια πίσω. Τότε δηλαδή που είχα δημιουργήσει την Επιτροπή εορτασμού της επετείου των 200 ετών από το 1821, στην προσπάθειά μου να περιορίσω ορισμένες απαράδεκτες  συνέπειες  των επιλογών της επίσημης Επιτροπής  Ελλάδα 21. Που, μεταξύ και άλλων, αδίστακτα, εμφάνιζαν την Επανάσταση ως ιδέα εισαγόμενη από τη Δύση, τους Έλληνες χωρίς δεσμούς με τους αρχαίους προγόνους τους, του ήρωες του 21 βωμολόχους  και δικτάτορες κ.ο.κ. Η δική μου παράλληλη αυτή επιτροπή εορτασμού του 21, αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της στο FB, συγκεντρώνοντας  72000 οπαδούς. Δηλαδή,  εξοργισμένους Έλληνες εναντίον του απαράδεκτου  πατριωτικού κλίματος, που είχε επικρατήσει στα πλαίσια της κυβερνητικής Επιτροπής Ελλάδα 21. Και είχε την εύνοια της εφημερίδας «Εστία», που δημοσίευσε όλα τα επεξηγηματικά της όλης κατάστασης άρθρα μου.

 

Και ξαφνικά, χωρίς την ελάχιστη προειδοποίηση, αλλά και χωρίς την όποιας μορφής δικαιολογία, ο σχετικός μας Λογαριασμός στο FB με τους 72000 οπαδούς  εξαφανίστηκε. Έβαλα δικηγόρο να ερευνήσει το τι συνέβη, έστειλα αιτήματα για εξηγήσεις, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο «η σιωπή τους προς απάντησή μας».

 

Ήταν, ηλίου φαεινότερο, ότι κάποιοι (όχι, βέβαια ο ίδιος ο κ. Ζάκερμπεργκ, αλλά  παράλληλοι ενδιαφερόμενοι, εν προκειμένω, για τη λήθη της ελληνικής ιστορίας) είχαν απαιτήσει την εξαφάνιση του Λογαριασμού μας, επειδή, προφανώς, ενοχλούσε ποικιλοτρόπως. Και τότε  δεν υπήρχε ομολογία, αλλά  τώρα υπάρχει. Έτσι, που  καθένας από μας είναι ελεύθερος να προχωρήσει σε, οπωσδήποτε, εύλογες υποθέσεις, σχετικά με   τις  καταχθόνιες  και ανθελληνικές επιδιώξεις  αυτών, που βρίσκονταν πίσω από την εξαφάνιση του Λογαριασμού μας. Που τους ενοχλούσαν, δηλαδή, οι πατριωτικές του επιλογές. Που, όπως δείχνει και η δραματική συνέχεια από τότε, βρίσκονταν σε φάση προετοιμασίας μιας γενικότερης, και απολύτως συνειδητής αλλοίωσης/λήθης της ιστορίας μας, προς συμπλήρωση  του «συνωστισμού στη  Σμύρνη». Έτσι, που τα Ελληνόπουλα να μη γνωρίζουν στη συνέχεια,  και μεταξύ και άλλων,  τους λόγους εορτασμού της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου.

 

Η δική μας Επιτροπή εορτασμού των 200 ετών, μετά τον εξοστρακισμό της από φανατικούς ανθέλληνες, συνέχισε με τη δημιουργία παράλληλου  Λογαριασμού, αυτού της Τιμής στο 1821.

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις του αφεντικού του FB, παρότι υπήρχαν ήδη, ισχυρότατες  υποψίες, ενισχύουν  την απόφασή μου, σχετικά με  την ανάγκη  δημοσίευσης των δραστηριοτήτων και όλων των λεπτομερειών του πατριωτικού  κλίματος, που ενσωματώθηκε στην Τιμή στο 21, και υποχρεωτικά αργότερα και στην Τιμή στο 1821. Σε αυτό το πολύ ιδιαίτερων προδιαγραφών βιβλίο μου, που κυκλοφορεί λίαν προσεχώς από τις Εκδόσεις Ερωδιός, με τίτλο «Τιμή στο 1821, εναντίον του Εθνομηδενισμού», φοβούμαι ότι καταγράφονται οι  δραματικές στιγμές μιας Ελλάδας που χάνεται, αλλά που παλεύει να επιβιώσει. Αν συνεχιστεί αυτός ο κατήφορος, που σέρνει την πατρίδα μας σε σκοτεινή άβυσσο (κάτι που φυσικά απεύχομαι με όλες μου τις δυνάμεις) τα πεπραγμένα του υπό κυκλοφορία βιβλίου μου, στα χρόνια που έρχονται:

 

*πρώτον, θα πληροφορήσουν τα τότε Ελληνόπουλα, για μια  σειρά καταχθονίων διεργασιών αφελληνισμού, και

*δεύτερον, ακριβώς επειδή η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, θα λειτουργήσουν πιθανότατα ως σπίθα, που θα φωτίσει και πάλι  το δρόμο του Έθνους, θυμίζοντάς του την ηρωική του ιστορία, και την υποχρέωση   συνέχισης  της  επίτευξης των πεπρωμένων του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This