Σβεν Γκόραν Έρικσον: Έτριξαν τα τσιμέντα στο Ολίμπικο – Υπό τους ήχους του Φρανκ Σινάτρα το «αντίο» της Λάτσιο

Συγκίνηση και ανατριχίλα

Must Read

Ανατριχιαστικές στιγμές στο Ολίμπικο της Ρώμης και μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση πριν την έναρξη του ντέρμπι της Λάτσιο με την Μίλαν. Οι γηπεδούχοι αποχαιρέτησαν με καθηλωτικό τρόπο τον αείμνηστο Σβεν Γκόραν Έρικσον, με τον οποίο έζησαν μαγικές στιγμές.

Η είδηση του θανάτου του σπουδαίου Σουηδού προπονητή βύθισε στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όμως ακόμη περισσότερο την οικογένεια της Λάτσιο, αφού ο Έρικσον ήταν ο αναμορφωτής των «λατσιάλι», την τριετία 1997-2000. Με τον Σκανδιναβό δάσκαλο της προπονητικής στον πάγκο της η Λάτσιο σε μια τριετία κέρδισε επτά τίτλους, μεταξύ αυτών και του σκουντέτο την σεζόν 1999/2000. Όπως ήταν λογικό δεν γινόταν να μην αποχαιρετήσουν οι τιφόζι μια μυθική μορφή του club με τρόπο που του αρμόζει.

Έτσι, πριν την σέντρα του αγώνα με την Μίλαν, στα μεγάφωνα του γηπέδου άρχισε να παίζει το «my way» του Φρανκ Σινάτρα, ενώ από το video wall προβάλλονταν στιγμές από την «μαγική» Λάτσιο του θρυλικού Έρικσον.

Με τους οπαδούς της Λάτσιο να παρακολουθούν δακρυσμένοι το video που ετοίμασε η ομάδα τους προς τιμήν του αγαπημένου τους προπονητή.




Δείτε επιπλέον ένα πρόσφατο αφιερωματικό βίντεο για τιν εκλιπόντα τεχνικό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This