Συγγενείς ομήρων: Οργή κατά Νετανιάχου – «Αν δεν ήταν οι σαμποτέρ οι όμηροι θα ήταν ζωντανοί»

Η ανακοίνωσή τους μετά τον εντοπισμό έξι νεκρών ομήρων στη Λωρίδα της Γάζας

Must Read

Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών ομήρων και αγνοουμένων κατά του Μπένιαμιν Νετανιάχου μετά την είδηση ότι έξι όμηροι, που απήχθησαν από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, ανασύρθηκαν νεκροί από τη Λωρίδα της Γάζας.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός βρίσκεται στο στόχαστρο της ανακοίνωσης που εξέδωσε το Φόρουμ Ομήρων και Αγνοουμένων Οικογενειών αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι οι όμηροι θα ήταν ακόμα ζωντανοί εάν η κυβέρνηση υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Μπένιαμιν Νετανιάχου είχε καταλήξει σε συμφωνία με τη Χαμάς για την απελευθέρωσή τους.

«Αν δεν ήταν οι σαμποτέρ, οι δικαιολογίες και οι περιστροφές, οι όμηροι των οποίων τους θανάτους μάθαμε σήμερα το πρωί πιθανότατα θα ήταν ζωντανοί», αναφέρει το Φόρουμ σε μια ανάρτηση στο X.

«Νετανιάχου: Αρκετά με τις δικαιολογίες. Αρκετά με το πισωγύρισμα. Φτάνει πια η εγκατάλειψη. Ήρθε η ώρα να φέρουμε τους ομήρους μας στο σπίτι – αυτούς που ζουν και τους δολοφονημένους για να ταφούν στη γη τους», προσθέτει.

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε για άλλη μια φορά τη δολοφονία έξι απαχθέντων. Έξι άνδρες και γυναίκες που απήχθησαν ζωντανοί και επέζησαν από την κόλαση σε αιχμαλωσία και δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ.

Για 11 μήνες η ισραηλινή κυβέρνηση υπό τον Νετανιάχου απέτυχε να κάνει αυτό που αναμένεται να κάνει μια κυβέρνηση – να επιστρέψει τους γιους και τις κόρες της στο σπίτι.
Η συμφωνία για την επιστροφή των απαχθέντων βρίσκεται στο τραπέζι για πάνω από δύο μήνες. Αν δεν υπήρχαν οι σαμποτέρ, οι δικαιολογίες και οι περιστροφές, οι απαχθέντες των οποίων μάθαμε τον θάνατο σήμερα το πρωί μάλλον θα ζούσαν.

Νετανιάχου: Αρκετά με τις δικαιολογίες. Αρκετά με τις περιστροφές. Φτάνει η αναβλητικότητα! Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε τους απαχθέντες μας στα σπίτια τους – τους ζωντανούς για αποκατάσταση και τα θύματα και τους δολοφονημένους για ταφή στη χώρα τους».

Στο μεταξύ, το γραφείο του Μπένιαμιν Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι ακυρώνει την εμφάνιση του Ισραηλινού πρωθυπουργού στα εγκαίνια του ακαδημαϊκού έτους στο Δημοτικό Σχολείο της Γουατεμάλας στην Ιερουσαλήμ.

Προς ώρας το γραφείο του πρωθυπουργού του Ισραήλ δεν έχει σχολιάσει τον εντοπισμό των σορών έξι ομήρων από τη Λωρίδα της Γάζας.

Δείτε επίσης: Ο ισραηλινός στρατός εντόπισε τα πτώματα έξι ομήρων σε σήραγγα στη Ράφα – Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This