Τραγωδία στη Λήμνο: Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό – Ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμά τους

Η πυρκαγιά φέρεται να ξεκίνησε από την κουζίνα

Must Read

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι στη Λήμνο όταν ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα που διέμεναν στη Μύρινα.

Το άτυχο ζευγάρι εντόπισαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που κλήθηκαν να σβήσουν την πυργκαγιά που ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Μύρινα της Λήμνου.

Την Πυροσβεστική ειδοποίησαν οι γείτονες όταν αντιλήφθηκαν τη φωτιά σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία και στο σημείο έσπευσαν 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Οι γείτονες ενημέρωσαν τους πυροσβέστες ότι εντός του διαμερίσματος διέμενε το ζευγάρι, ηλικίας 55 και 60 ετών και έδωσαν προτεραιότητα στον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγο αργότερα το άτυχο ζευγάρι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην κρεβατοκάμαρα και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί στα υπόλοιπα διαμερίσματα, ενώ προηγουμένως είχαν απομακρυνθεί με ασφάλεια όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας.




Πληροφορίες της ΕΡΤ Αιγαίου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Μύρινα, αναφέρουν ότι το ζευγάρι δεν έφερε εγκαύματα και πιθανόν έχασαν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου των δύο ατόμων θα διαπιστωθούν από τον ιατροδικαστή, ενώ έραυνα για τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διεξάγει το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This