Άγριος ξυλοδαρμός τουρίστα έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο – Τον χτυπούσαν τέσσερα άτομα με μπουνιές και κλωτσιές

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου 

Must Read

Ακόμη ένα περιστατικό ωμής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας αγανάκτηση και αποτροπιασμό. Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο όταν τέσσερις νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια έναν τουρίστα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι τέσσερις Έλληνες που συνελήφθησαν, άρχισαν να χτυπούν το θύμα στο κεφάλι και στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σοβαρά τραύματα, μετά από διαπληκτισμό που είχαν.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, κατηγορούνται για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία σε βάρος αλλοδαπού και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποιμενική ράβδος και ένα μαχαίρι.




Το χρονικό της επίθεσης

Όλα συνέβησαν αργά χθες το βράδυ έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, οι τέσσερις νεαροί, ηλικίας 20, 24 και 22 ετών, μεταξύ των οποίων δύο αδέλφια, ήρθαν στα χέρια, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με έναν 36χρονο Γάλλο.

Οι τέσσερις… νταήδες άρχισαν να χτυπούν με μένος τον τουρίστα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, ενώ του έσπασαν και ένα μπουκάλι στο κεφάλι! Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, ενώ προανάκριση για το αιματηρό επεισόδιο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, σήμερα (01.09.2024) πρώτες πρωινές ώρες, στο Ρέθυμνο τέσσερεις ημεδαποί, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία σε βάρος αλλοδαπού και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από άμεση ανταπόκριση αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης  και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης που περιπολούσαν στην περιοχή  εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, οι ανωτέρω ημεδαποί καθώς από κοινού μετά από διαπληκτισμό που είχαν με  αλλοδαπό, του προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες  στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποιμενική ράβδος και ένα μαχαίρι.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου.

*Πηγή φωτό: ΕΡΤ Χανίων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κρίμα για τη λεβεντογεννα Κρήτη. Κάποτε έβγαζε ανθρώπους μπεσαληδες και περήφανους που φημιζοντουσαν για την φιλοξενία τους. Τα τελευταία χρόνια βγάζει τύπους παράξενους και δύστροπους,που διαφημίζουν το πανέμορφο νησί τους. Μόνο θλίψη προκαλούν τα συνεχόμενα επεισόδια που δημιουργούν κάποιοι παράξενοι τύποι που πάνε τρεις και τέσσερις μαζί και λύνουν τις οποίες διαφορές έχουν με άλλους ανθρώπους.

  2. Τελικά μετά απ’ όλα αυτά που διαβάζουμε κ ακούμε το τελευταίο διάστημα δεν είναι για να ξαναπατήσει κανείς στην Κρήτη… ούτε Έλληνας ούτε ξένος…δε ντρέπεστε ρε σκο#πιδι@, ένα τόσο ωραίο νησί με παράδοση αιώνων κ το δυσφημείτε κάθε βδομάδα… ούτε Αφγανός δε θα ξαναπατήσει…μ’ εσάς ο Θεός κ η επιστήμη σηκώνουν τα χέρια ψηλά… ντράπηκε κ η ντροπή. Άξιοι της μοίρας σας..

  3. Σε μία χώρα γεμάτη από ΜΑΤ αλλά χωρίς επαρκή αστυνόμευση, πρώτα μαθαίνεις για θανάτους και ξυλοδαρμό και τελευταία για (πάλι καλά) συλλήψεις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This