Ο Μητσοτάκης οφείλει να απολογηθεί προσωπικά για τις προδοτικές αναρτήσεις «υπαλλήλων» του

Must Read

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο εσμός καθαρμάτων του διαδικτύου τα οποία είναι βέβαιο ότι σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου, έχουν επιδοθεί σε μία ομοβροντία προδοτικών δημοσιευμάτων κατά της Κύπρου και των αδελφών μας Κυπρίων, με προφανή στόχο να καλλιεργήσουν τον διχασμό και να διευκολύνουν υπόπτους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

Η σύνδεση τους με το Μαξίμου είναι αδιαμφισβήτητη. Οι ίδιες συμμορίες είναι που καλλιέργησαν την δήθεν «σκευωρία Novartis» και την στοχοποίηση δημοσιογράφων και εκδοτών που προσπάθησα να ξεσκεπάσουν το σκάνδαλο. Είναι ακριβώς οι ίδιοι κουκουλοφόροι χρήστες που στοχοποίησαν την έντιμη Βασιλική Θάνου αναπαράγοντας τις συκοφαντίες «μητσοτακικών» ΜΜΕ, που φυσικά συνετρίβησαν στις δικαστικές αίθουσες.

Είναι τα ίδια τρολ που συκοφάντησαν ως «ρωσόφιλο» όποιον αντιστάθηκε στην αυτοκτονική πολιτική Μητσοτάκη έναντι της Ουκρανίας και την αποδυνάμωση της ελληνικής άμυνας αλλά και της γεωπολιτικής θέσεις της πατρίδας μας.

Είναι τα ίδια καθάρματα που προπαγανδίζουν συνεχώς θέσεις υπέρ της Τουρκίας, όπως «συνεκμετάλλευση», άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων αλλά και των Ποντίων κλπ.

Επειδή όλες οι αναρτήσεις τους εξυπηρετούν είτε υποστηρίζοντας είτε προαναγγέλλοντας, τις ενέργειες Μητσοτάκη, και επειδή έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, ο ίδιος ο πρωθυπουργός οφείλει να απολογηθεί για τον προδοτικό υπόκοσμο που συντηρεί. Επίσης καλό θα είναι να μελετήσει την ιστορία, γιατί στην προηγούμενη προδοσία της Κύπρου, δεν την πλήρωσε μόνο ο υπόκοσμος που συνεργάστηκε με τον Ιωαννίδη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κώστα κοίταξε καλύτερα τα χάλια με την Πεν Νταλαούρα. Το ποιο πολιτικό κόμμα είχε έμμισθα τρολ για να συκοφαντούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, είναι σε όλους μας γνωστό. Και αυτό το κόμμα είναι ο ΣΎΡΙΖΑ, που εσύ πρώτος και μετά μανίας υποστηρίζεις. Στην δημοκρατία επιτρέπεται να λέει ο καθένας την γνώμη του. Εδώ έχουν άποψη και την εκφράζουν με τον πιο χυδαίο τρόπο, οι ανθέλληνες Αλβανοί, που ήρθαν στην χώρα μας ξεβράκωτοι και πεινασμένοι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This