Πολίτης διαμαρτυρήθηκε στην Πυροσβεστική για το ελικόπτερο που πετούσε προληπτικά πάνω από την Αττική!

Τι έγραφε στο μέιλ του σχετικά με την αξία της ησυχίας...

Must Read

Απίστευτο και όμως αληθινό και ελληνικό!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα στελέχη της Πυροσβεστικής που δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες κάθε καλοκαίρι κα όχι μόνο στις φωτιές από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβαν από έναν πολίτη.

Το μήνυμα του εν λόγω κυρίου ήταν ουσιαστικά μια…διαμαρτυρία για το ελικόπτερο που πετούσε προληπτικά πάνω από την Αθήνα το καλοκαίρι ώστε να ελέγχει την εκδήλωση νέων πυρκαγιών. Μάλιστα, το μέιλ εστάλη στις 10 Αυγούστου, μόλις μια μέρα πριν εκδηλωθεί η μεγάλη φωτιά που κατέκαψε τον Βαρνάβα και μεγάλο μέρος της βορειοανατολικής Αττικής.

Ο πολίτης εξέφραζε το παράπονό του για το ελικόπτερο το οποίο έκανε πολύ φασαρία, όπως υποστήριξε, με αποτέλεσμα να χαλάει την ησυχία του η οποία είναι ένα πολύτιμο αγαθό και συνέστησε στην Πυροσβεστική να σταματήσει την λειτουργία του γιατί η χρήση του είναι «κακή λύση»!

Συγκεκριμένα έγραψε στο μήνυμα:

«Το πυροσβεστικό ελικόπτερο που πετάει επάνω από την Αθήνα κάθε μέρα, όλη μέρα όλο το καλοκαίρι δημιουργεί τεράστια ηχορύπανση στην ήδη επιβαρυμένη πρωτεύουσα. Η ησυχία είναι ένα πολύτιμο αγαθό, όπως και τα δάση, και πρέπει να διαφυλάσσεται, όπως και αυτά. Η συγκεκριμένη χρήση του ελικοπτέρου στην Αθήνα είναι μια κακή λύση και πρέπει να σταματήσει».

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Τραγωδία στη Λήμνο: Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό – Ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμά τους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This