«Ησαΐας» Χ 3 στη showbiz!

Must Read

Σήμαναν γαμήλιες καμπάνες στη showbiz, με τα κουφέτα να πέφτουν «βροχή» σε Αθήνα, Κρήτη και Κύπρο. Τρία ερωτευμένα ζευγάρια αντάλλαξαν όρκους αγάπης, πίστης και αφοσίωσης μέσα στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, που συνέπεσε φέτος με το πρώτο τού φθινοπώρου, φέρνοντας μάλιστα μαζί του και πρωτοβρόχια.

Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου παντρεύτηκαν χθες, Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, στην Κύπρο, επισημοποιώντας έτσι την πολύχρονη σχέση τους. Το μυστήριο τελέστηκε στην Αγία Νάπα, στο εκκλησάκι του Αγίου Επιφανίου, με κουμπάρους τη Βάνα Δημητρίου, τον Κούλλη Νικολάου και τη στιλίστρια από τη «Γη της Ελιάς» Αντρια Παχίτη.

Ο Ανδρέας Γεωργίου με την Άντζελα Γκερέκου και την Μαρία Βοσκοπούλου

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης και ηθοποιός, ο οποίος επέλεξε tuxedo με μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και κρεμ σακάκι για τη γαμήλια περίσταση, τήρησε το έθιμο και αφέθηκε στα χέρια των φίλων του για να τον ντύσουν γαμπρό. Ανάμεσά τους ήταν ο κολλητός του Θεοχάρης Ιωαννίδης, η Αντζελα Γκερέκου με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, που ταξίδεψαν στην Κύπρο ειδικά για το χαρμόσυνο γεγονός, και βέβαια ο κουμπάρος και συνεργάτης του Κούλλης Νικολάου.

Ανδρέας Γεωργίου με τον κουμπάρο του, Κούλη Νικολάου

Από την πλευρά της, η καλλονή make-up artist Σιμώνη Χριστοδούλου εμφανίστηκε στην εκκλησία με ένα κλασικό νυφικό σε στενή γραμμή, με μακρύ μανίκι και δαντέλα. Μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλιο γλέντι που κράτησε ως τα ξημερώματα και περιελάμβανε κυπριακές λιχουδιές, σαμπάνια, χορούς και τραγούδια.

Στην Κρήτη -την ίδια ημέρα και ώρα- αντάλλασσαν γαμήλιους όρκους ενώπιον Θεού και ανθρώπων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν, επισφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο το ειδύλλιο τους. Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, πάντως, η αθλητικογράφος και ο μουσικός δεν είχαν κάνει καμία δημόσια αναφορά στον επικείμενο γάμο τους, παρά το γεγονός ότι είχαν γίνει γνωστές όλες οι σχετικές πληροφορίες. Η ανακοίνωση έγινε σχεδόν 24 ώρες πριν από την τελετή μέσω ενός βίντεο που ανέβασαν από κοινού στο Instagram. Σε αυτό η Ευρυδίκη εμφανίζεται με νυφικό πέπλο και, αφού φιλιέται περιπαθώς με τον Γρηγόρη, ο οποίος φοράει μόνο το μαγιό του, μπαίνουν και οι δυο μαζί στη θάλασσα την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στον Αγιο Ιωάννη τον Ερημίτη, στην περιοχή Μαραθοκεφάλα, στα Χανιά. Μετά τον γάμο το νιόπαντρο ζευγάρι και οι καλεσμένοι του διασκέδασαν σε ένα ξέφρενο πάρτι που δόθηκε σε beach bar στην παραλία Φαλάσαρνα. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο πρώην πολίστας και συμπαίκτης της Ευρυδίκης στο «Survivor» Κώστας Κοκκινάκης, ενώ οι καλεσμένοι τους δεν ξεπερνούσαν τους 80.

Ο Κώστας Τσουρός με τη νύφη, πίσω ο γαμπρός

Στο μεταξύ, δύο ημέρες νωρίτερα, το απόγευμα της Παρασκευής, η Κέλλυ Κελεκίδου βίωσε συγκινητικές στιγμές καθώς πάντρεψε την αδελφή της. Η Μαρίνα Κελεκίδου, η οποία είναι make-up artist, και ο εκλεκτός της καρδιάς της Δημήτρης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, στον Πολυχώρο Ονείρων, στο Μαρκόπουλο. Εκεί δόθηκε και η γαμήλια δεξίωση,  με το κέφι να ανεβαίνει κατακόρυφα. Εκτός από τη γνωστή τραγουδίστρια, κουμπάρα στον γάμο ήταν και η σύζυγος του τραγουδιστή Γιώργου Παπαδόπουλου, Γαλάτεια Βασιλειάδη, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους εθεάθησαν η Ορθούλα Παπαδάκου και ο Μάκης Πουνέντης, που δημοσίευσαν σχετικά στιγμιότυπα  στο Instagram. «Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου. Η αδερφούλα μου… το κοριτσάκι μου… ο φύλακας άγγελός μου… το παιδί μου! Ηταν όλα μαγικά! Σας εύχομαι πολλή αγάπη και μια ευτυχισμένη ζωή» έγραψε, με τη σειρά της, η Κέλλυ Κελεκίδου στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Οι νιόπαντροι με τις κουμπάρες τους

(Πηγή: Εφημερίδα Espresso)

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This