Τραγωδία στην Ιαπωνία με 2 νεκρές γυναίκες

Πένθος προκαλεί η αυτοκτονία της 17χρονης και ο απρόσμενος χαμός της 32χρονης περαστικού

Must Read

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην ιαπωνική πόλη Γιοκοχάμα, όταν μια έφηβη αυτοκτόνησε πέφτοντας από ένα εμπορικό κέντρο, χτυπώντας μία περαστικό που περνούσε από κάτω.

Η 17χρονη μαθήτρια λυκείου πήδηξε από ένα κτίριο σε μια πολυσύχναστη εμπορική περιοχή, χτυπώντας μια 32χρονη γυναίκα που βρισκόταν έξω με τις φίλες της το βράδυ του Σαββάτου. Οι δύο μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο γύρω στις 18:00 (τοπική ώρα), με το κορίτσι να πεθαίνει μία ώρα αργότερα. Η γυναίκα πέθανε επίσης μετά από λίγο.

Δεν είναι σαφές γιατί αυτοκτόνησε η ανήλικη, αν και οι περισσότερες αυτοκτονίες νέων κάτω των 18 ετών στην Ιαπωνία συμβαίνουν την 1η Σεπτεμβρίου (λίγο πριν από τη νέα σχολική περίοδο), σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές. Πέρυσι, 513 παιδιά έδωσαν τέλος στη ζωή τους στην Ιαπωνία, με τα «σχολικά προβλήματα» να αναφέρονται ως ο συνηθέστερος παράγοντας.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό στη Γιοκοχάμα αντικατοπτρίζει ένα παρόμοιο επεισόδιο το 2020, όταν ένα 17χρονο αγόρι πήδηξε από την οροφή ενός εμπορικού κέντρου, σκοτώνοντας μια 19χρονη φοιτήτρια σε μια πολυσύχναστη συνοικία της Οσάκα. Τότε, το αγόρι κατηγορήθηκε μετά θάνατον για ανθρωποκτονία, πράγμα που σημαίνει ότι η οικογένειά του όφειλε να καταβάλει αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος που σκότωσε. Ωστόσο, η κατηγορία αποσύρθηκε λίγο αργότερα.

Η Ιαπωνία αποτελεί μία από τις ελάχιστες χώρες του πλανήτη όπου η αυτοκτονία είναι το βασικό αίτιο θανάτου για τους εφήβους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This