Σε συναυλία υποστήριξης των πυρόπληκτων του Βαρνάβα ο Γιάννης Ζουγανέλης – Το μήνυμά του

Must Read

Συναυλία υποστήριξης προς τους πυρόπληκτους κατοίκους του Βαρνάβα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος διατηρούσε σπίτι στην περιοχή το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από την μεγάλη πυρκαγιά της 11ης Αυγούστου.

Την στιγμή που βρέθηκε επί σκηνής και λίγο πριν ξεκινήσει να τραγουδάει ο αγαπημένος μουσικός και ηθοποιούς μίλησε στους κατοίκους.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Να πω ότι χαίρομαι που είμαι εδώ; Δεν θα είναι αλήθεια. Χαίρομαι όμως που αντιμετωπίζομαι από ανθρώπους, ελπίζοντας πάντα ότι αν νιώθουμε την καταστροφή των άλλων σα δική μας καταστροφή, τότε τα πράγματα θα πάνε καλά. Γιατί ζούμε μια εποχή ατομισμού, και ο καθένας κοιτάζει να βολέψει το δικό του τομάρι. Δεν είμαστε τομάρια, είμαστε άνθρωποι, πρέπει να παλέψουμε ο ένας για τον άλλον και να διατεθούμε ο ένας για τον άλλον. Εγώ έχω έρθει εδώ από το 1990, αγάπησα πολύ τον τόπο. Καμία εξουσία, καμία κυβέρνηση δεν τον αγάπησε. Ας μην καθίσουμε παθητικά, χωρίς απαιτήσεις. Διότι αυτοί, χρωστάς στην εφορία, δεν τα δίνεις, απαιτούν να τα πληρώσεις. Δεν τα δίνεις; Σου κάνουν κατάσχεση. Θα πρέπει κι εμείς σαν πολίτες να κάνουμε κατάσχεση σε αυτούς».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε τρία τραγούδια στην εκδήλωση.

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Το «ευχαριστώ» του Γιάννη Ζουγανέλη σε όσους του συμπαραστάθηκαν μετά την καταστροφή στο σπίτι του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This