Θεσσαλονίκη: 17χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας!

Ποια ήταν η αιτία της άγριας επίθεσης

Must Read

Έναν εφιάλτη βίωσε ένας 17χρονος ο οποίος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα όχι μόνο ληστείας αλλά και ξυλοδαρμού και μάλιστα μέσα σε προαύλιο σχολείου στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο ανήλικος πήγε στο αστυνομικό τμήμα με την μητέρα του προκειμένου να περιγράψει στα στελέχη της ΕΛΑΣ όσα βίωσε το μεσημέρι της Κυριακής.

Όπως είπε ήταν στην αυλή του σχολείου όταν τον πλησίασαν ένας μαθητής του ΕΠΑΛ και ένας ακόμη 18χρονος. Νωρίτερα ο 17χρονος είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον έναν από τους δύο και είχε δώσει ραντεβού στο σχολείο, χωρίς, φυσικά, να γνωρίζει τι τον περιμένει!

Μέσα σε μια στιγμή δέχθηκε την επίθεση με τον πρώτο να χτυπά τον 17χρονο στο πρόσωπο. Όταν το θύμα θέλησε να αμυνθεί ο 18χρονος τον ακινητοποίησε και ο μαθητής συνέχιζε το ξύλο ενώ ξεκίνησε να εκτοξεύει και απειλές.

Οι δύο δράστες επιτέθηκαν με άγριο τρόπο στον ανήλικο καθώς ο τελευταίος, όπως ισχυρίστηκαν, είχε κλέψει πράγματα αξίας 5000 ευρώ στο παρελθόν. Το θύμα αρνήθηκε ότι έκλεψε. Οι φερόμενοι ως δράστες άρπαξαν το κινητό του 17χρονου και τον άφησαν να φύγει.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, σωματική βλάβη, εκβίαση και παράνομη βία. Ο ένας από τους δύο έχει ήδη ταυτοποιηθεί και αναζητείται όπως και ο δεύτερος.

Δείτε επίσης:

Έκλεισαν ραντεβού μέσω social media και ξυλοκόπησαν 16χρονο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This