Το πιο πολυβραβευμένο μουσείο της χώρας – 19 νέα βραβεία το 2024

Must Read

Ένα από τα πιο πολυβραβευμένα μουσεία στην χώρα είναι εκείνο της Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, με τις βραβεύσεις να συνεχίζονται και το 2024, προκαλώντας συγκίνηση στους Έλληνες.

Μόνο φέτος έλαβε 19 βραβεία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των βραβείων, που έχει λάβει στα δέκα χρόνια λειτουργίας του, στα 83!

Τα βραβεία αυτά είναι αποτέλεσμα της συμμετοχής του σε έξι διαφορετικές διαγωνιστικές διαδικασίες (Tourism Awards, Interiors Awards, Tripadvisor, Mediterranean Taste Awards London (MTA), Best Greek Food Awards, Olymp Awards) και αφορούν στο ίδιο το μουσείο, τα προϊόντα μανιταριών που διαθέτει και τις δραστηριότητες του. Το ένα είναι πλατινένιο, τα δώδεκα είναι χρυσά και τα έξι ασημένια. Πιο συγκεκριμένα, το ίδιο το Μουσείο έχει λάβει τρία χρυσά, το κυνήγι τρούφας δύο χρυσά, η Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας ένα χρυσό και τα προϊόντα, ένα πλατινένιο, επτά χρυσά και έξι ασημένια βραβεία.

«Το 2024 είναι μία χρονιά σταθμός για το Μουσείο, αφού κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας. Είναι ευτυχές δε, ότι ταυτόχρονα με τα δέκα χρόνια, το 2024 αναδεικνύεται και σε έτος με τις περισσότερες βραβεύσεις. Η ηθική ικανοποίηση και η χαρά μας είναι μεγάλη. Μεγάλες όμως είναι και οι ευθύνες μας, στο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες», ανέφερε ο διευθυντής του Μουσείου, κύριος Νίκος Πάλλας, με αφορμή τις διακρίσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This