Μόνο η «δημοκρατία» το έμαθε;

Must Read

Δηλαδή, ρε σύντροφοι, και με το μπαρδόν, για να καταλάβω. Μόνο η «δημοκρατία» τα βρίσκει; Εξηγούμαι: Μπαίνω, που λέτε, την Παρασκευή στο newsbreak να δω τα πρωτοσέλιδα. Ομορφα! Βλέπω τη «δημοκρατία» να πανηγυρίζει επειδή το Μονομελές Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας ακύρωσε εκείνο το έκτρωμα που επέτρεπε στη ΜΚΟ Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας να διδάσκεται η «μακεδονική» γλώσσα, δηλαδή τα σκοπιανά, που δεν έχουν «μάιδε άκρη μάιδε αγκωνή στην Ελλάδα». Ηταν ένας αγώνας περίπου δύο ετών της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, της Παμμακεδονικής Ενωσης Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδας – Αυστραλίας και όλων όσοι αναφέρονται στην απόφαση. Μπράβο λέω, ρε μάγκες της «δημοκρατίας», και συνεχίζω στα άλλα πρωτοσέλιδα.

Οσο είδατε ξανά εσείς αυτήν την είδηση στις άλλες εφημερίδες, άλλο τόσο την είδα και εγώ. Προφανώς, διότι είχαν σοβαρότερα πράγματα να προβάλλουν, όπως ήταν ο γάμος της χρονιάς (με την ευκαιρία, να ζήσουν τα παιδιά…), τα… διόδια της Ν.Δ., η φαγωμάρα στο ΠΑΣΟΚ, το μπουνίδι στον ΣΥΡΙΖΑ, μερικά αλμυρά με θυελλώδεις έρωτες σταρλετιτσών 20 Μαΐων και λεφτάδων 70 Δεκεμβρίων σε Μύκονο και αλλού, με καυτές λατίνες κ.λπ. Α, και δύο είχαν πρωτοσέλιδο -ευτυχώς, όχι κύριο θέμα- την είδηση ότι οι νέοι αποφεύγουν πλέον τη χρήση προφυλακτικών! Αιωνία η μνήμη της ενημερώσεως.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε συναγερμό το Λιμενικό Σώμα για πλοίο που εξέπεμψε «SOS» στα νότια της Κρήτης

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα το βράδυ στις λιμενικές Αρχές της Κρήτης, καθώς γύρω στις 20:00 εξέπεμψε «SOS» πλοίο που πλέει...

More Articles Like This