Για μειοδοτική πολιτική κατηγορεί η Αφροδίτη Λατινοπούλου την κυβέρνηση

«Καμία υποχώρηση, καμία παραχώρηση στις ορέξεις των εχθρών του έθνους»

Must Read

Στις συνεχιζόμενες προκλητικές και αλαζονικές δηλώσεις του Ερντογάν αναφέρθηκε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, κατηγορώντας την κυβέρνηση για μειοδοτική πολιτική.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ο μεγαλοϊδεατισμός και η αναθεωρητική πολιτική της Άγκυρας αποτελούν διαρκή ωμή απειλή για την εθνική μας κυριαρχία και την ειρήνη στην περιοχή. Την στιγμή που η τουρκική προκλητικότητα κλιμακώνεται σταθερά, η κυβέρνησή μας συνεχίζει την εθνικά επικίνδυνη πολιτική της υποταγής και του ενδοτισμού.

Η κυβέρνηση επιλέγει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από την πρόσφατη δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών στο ΣΚΑΪ ότι «Η εντολή που έχουμε λάβει είναι να διασφαλίσουμε για την παρούσα και τις επόμενες γενιές ηρεμία και ευημερία για την πατρίδα μας, δεν είναι να είμαστε με το όπλο παρά πόδα».

Αντί να υπερασπιστεί τα εθνικά μας δίκαια, επιλέγει συνειδητά τη στάση της δουλοπρέπειας του “καλού παιδιού”, ξεχνώντας την ιστορία και τα συμφέροντα του Ελληνισμού.

Απαιτούμε την άμεση εγκατάλειψη αυτής της μειοδοτικής πολιτικής! Η Ελλάδα οφείλει να απαντήσει δυναμικά στις τουρκικές προκλήσεις, ενισχύοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις και υιοθετώντας σκληρή στάση απέναντι στον νεο-οθωμανικό επεκτατισμό και όχι να υιοθετήσει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ «κάντε ότι κοιμάστε».

Καμία υποχώρηση, καμία παραχώρηση στις ορέξεις των εχθρών του έθνους! Η πατρίδα δεν είναι διαπραγματεύσιμη!».

Σχολίασε όμως και το φαινόμενο -ακόμη μια… επιτυχία της κυβέρνησης- με τον πληθωρισμό που μειώνεται στην Ευρώπη αλλά αυξάνεται στην Ελλάδα:

«Σε ένα κράτος που κυριαρχεί η ασυδοσία στις τιμές των προϊόντων και με ένα αδρανές πολιτικό σύστημα να σιωπά, η ακρίβεια ήρθε για να μείνει.

Τα στοιχεία είναι αδιάψευστα για τη χώρα μας κι ας ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός ότι ο πληθωρισμός υποχώρησε.

Όπως προσφάτως αποτυπώθηκε στους δείκτες της Eurostat, ο πληθωρισμός στην Ελλάδα αυξάνεται όταν στην υπόλοιπη Ευρώπη υποχωρεί.

Συγκεκριμένα η χώρα μας τον Αύγουστο έκλεισε με 3,1% από 3% τον Ιούλιο, τον πέμπτο υψηλότερο πληθωρισμό στην Ευρωζώνη (2,5% τον Ιούνιο) όταν ο μέσος όρος στην Ευρώπη έπεσε από το 2,6% στο 2,2%.

Είτε τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση κατά της ακρίβειας, απέτυχαν, είτε δεν έλαβε μέτρα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι καταναλωτές παραμένουν απροστάτευτοι μπροστά στο ράλι τιμών που έχει «γονατίσει» τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Τα προϊόντα στη χώρα μας ακρίβυναν από την προηγούμενη χρονιά κατά 1,5%. Ακόμα και στις λαϊκές αγορές οι πολίτες ψωνίζουν με το τεμάχιο.

Το ελαιόλαδο που αφθονεί στην πατρίδα μας παρουσίασε νέα αύξηση κατά 56,7% σε ετήσια βάση κάνοντάς το, το πιο απλησίαστο προϊόν στη χώρα μας.

«Σε 41 τυποποιημένα προϊόντα είμαστε ακριβότεροι στην ευρωζώνη και παγκόσμιοι πρωταθλητές στην απληστία των κερδών», αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος (ΕΕΚΕ).

Παρόλα αυτά ο πρωθυπουργός βλέπει …υποχώρηση τιμών και «επίλογο σε αυτή τη δοκιμασία».

Ο λαός πάλι βλέπει «επίλογο» στη θητεία του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This