Κλ. Μαρουσάκης: «Προ των πυλών νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες»

Όσα είπε για το φαινόμενο ο έμπειρος μετεωρολόγος

Must Read

Δεν έχει τέλος η αστάθεια του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τους μετεωρολόγους να κάνουν λόγο για νέο κύμα κακοκαιρίας μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, το Σαββατοκύριακο θα φέρει έντονα φαινόμενα. «Σήμερα, Τρίτη όπως και αύριο Τετάρτη αναμένεται αστάθεια τις απογευματινές ώρες σε ηπειρωτικές περιοχές, με μπόρες και τοπικές καταιγίδες να αναμένονται σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα περιοριστεί η αστάθεια και το Σαββατοκύριακο τα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν πως μια διαταραχή από την κεντρική Ευρώπη θα κινηθεί πιο ανατολικά και η κακοκαιρία θα επηρεάσει και την χώρα μας, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στο πεδίο των ανέμων δεν αναμένεται κάτι αξιόλογο με τους βοριάδες να επιμένουν στο Αιγαίο στα 5-6 μποφόρ, ενώ το Ιόνιο θα έχει 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία πάντως θα ανέβει στους 35-36 βαθμούς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This