Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη: «Όταν μία οικογένεια χάνει το παιδί δεν έχει να φοβηθεί κάτι άλλο»

«Βλέπω τις φωτογραφίες πώς μού έκαναν το παιδί μου και όλη αυτή η κατάσταση μού δίνει δύναμη να τον δικαιώσω»

Must Read

Δικαίωση για το παιδί του ζητάει ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, που έχασε την ζωή του πριν από μερικές εβδομάδες, σε λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής.

«Ολοι αυτοί οι τύποι έχουν συστήσει 5-10 εταιρείες και μετακινούν τα ίδια μηχανήματα με χρησικτησίες, τα δανείζει ο ένας στον άλλο χωρίς τεχνικούς ελέχους, χωρί άδειες λειτουργίας», κατήγγειλε ο Γιώργος Καμπαϊλής, τονίζοντας σχετικά με την παλαιότητα και την ποιότητα των κατασκευών σε λούνα παρκ:

«Όλα είναι σάπια, κατεστραμμένα, δεν υπάρχει άδεια πουθενά, λειτουργούν με κλεμμένα ρεύματα και άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτρέπουν την επιβολή προστίμων και το κλείσιμο ακόμη και εάν δεν υπάρχει άδεια λειτουργίας. Η παροχή ρεύματος από την κολώνα δεν έχει ασφάλεια. Επί σειρά ετών δεκαετιών λειτουργούν έτσι και ας απαντήσει μηχανικός για το πόσα παιδιά θα καούν εάν γίνει βραχυκύκλωμα».

«Όταν μία οικογένεια χάνει το παιδί δεν έχει να φοβηθεί κάτι άλλο»

Ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού επεσήμανε πως έκανε αίτηση στην εισαγγελία να ζητήσει τεχνικό έλεγχο και όχι πραγματογωμοσύνη από τους δύο πιστοποιημένους φορείς που υπάρχουν στην Ελλάδα. «Ο ένας είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση και εξαιρείται και η δεύτερη εταιρεία που έπρεπε να κληθεί, στέλνει αύριο στις 10.30 τρεις τεχνικούς στο σημείο της τραγωδίας για να γίνει τεχνικός έλεγχος», σημείωσε και στη συνέχεια υπογράμμισε:

«Τα λόγια είναι απλά για να ακούγονται. Το σημαντικό είναι ότι προσπαθώ μαζί με τη Δικαιοσύνη, σαφέστατα ανεξάρτητα να βγουν πορίσματα – εκτιμήσεις για το τι έχει συμβεί. Ευχαριστώ την αστυνομία που έβγαλε όλη τη δουλειά, από το να μαζέψει κομματιασμένο κρανίο του παιδιού μέχρι κάθε απαραίτητη ενέργεια. Όταν μία οικογένεια χάνει το παιδί δεν έχει να φοβηθεί κάτι άλλο. Βλέπω τις φωτογραφίες πώς μού έκαναν το παιδί μου και όλη αυτή η κατάσταση μού δίνει δύναμη να τον δικαιώσω».

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This