Πρωτοφανές ράπισμα στην «οικολόγο» Κατερίνα Σακελλαροπούλου!

Must Read

Μία από τις μεγαλύτερες προπαγανδιστικές στρεβλώσεις των τελευταίων ετών, ήταν η εμφάνιση της νυν προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ως ατόμου με «οικολογικές ευαισθησίες».

Η αλήθεια είναι ότι η Σακελλαροπούλου ως μέλος και έπειτα ως πρόεδρος του ΣτΕ ήταν αυτή που άνοιξε την κερκόπορτα ώστε για πρώτη φορά στις καμένες και αναδασωτέες εκτάσεις, να μπορούν να τοποθετούνται ανεμογεννήτριες, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αναδάσωσης! Πρόκειται για μία καταστροφική για το περιβάλλον απόφαση, η οποία γκρέμισε κυριολεκτικά την τελευταία ασπίδα προστασίας της ελληνικής γης.

Βασική γραμμή άμυνας για το περιβάλλον, ήταν η πλήρης απαγόρευση αξιοποίησης οποιασδήποτε καμένης και αναδασωτέας έκτασης. Με απλά λόγια, το κράτος είχε φροντίσει να αφοπλίσει όσους σκόπευαν να κάψουν δάση, προκειμένου να έχουν προσωπικό όφελος από την καταστροφή.

Με το νομικό ανοσιούργημα της, η Σακελλαροπούλου κατέστρεψε το τελευταίο οχυρό προστασίας της μητέρας γης. Πρακτικά, νομιμοποίησε την κερδοσκοπία επάνω στην καταστροφή!

Η ενέργεια λοιπόν του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, να διοργανώσει στα πλαίσια του 3ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΙΟΥ το οποίο οργανώνει και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια στην νήσο Χίο από 28 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου 2024, ημερίδα για την κλιματική κρίση, στην οποία μάλιστα μάλιστα κύριος ομιλητής θα είναι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, να αγνοήσει πλήρως την Κ. Σακελλαροπούλου και να καλέσει ως ομιλητή τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, είναι απολύτως ορθή και επιβεβλημένη.

Πρόσφατα μάλιστα ο Προκόπης Παυλόπουλος έκανε μία εκπληκτική ομιλία – ανάλυση για την κλιματική κρίση και το νομικό πολιτισμό, που πραγματικά θα έπρεπε να διδάσκεται στα πανεπιστήμια όλου του πολιτισμένου κόσμου. Διότι δεν μπορείς να υποκρίνεσαι ότι ενδιαφέρεσαι για το περιβάλλον, όταν επιτρέπεις επάνω στον αφανισμό ενός δάσους να φυτεύονται τόνοι τσιμέντου, και να μην πραγματοποιείται η διαδικασία αναδάσωσης, που αποτελεί τη μοναδική, αποδεδειγμένη και εκπεφρασμένη ενέργεια πραγματικής περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα μιλήσουν για την κλιματική κρίση

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This