Τραγωδία στη Λευκάδα: Αυτός είναι ο 19χρονος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Ανείπωτη θλίψη για το τραγικό παιχνίδι που επεφύλασσε η μοίρα στον 19χρονο Κώστα

Must Read

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην Λευκάδα, όταν ένα νέο παιδί ενεπλάκη σε τροχαίο, με συνέπεια να αφήσει στην άσφαλτο την τελευταία του πνοή. Πρόκειται για τον 19χρονο Κώστα Σαράκη από το Αγρίνιο, που επέβαινε σε όχημα το οποίο οδηγούσε ένας φίλος του.

Οι δύο νέοι επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το όχημα εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε γκρεμό, στην επικίνδυνη στροφή στο νταμάρι της Απόλπαινας.

Ο 19χρονος Κώστας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με τις στιγμές που ακολούθησαν να μοιάζουν βγαλμένες από αρχαία τραγωδία, αφού επί τόπου έφτασαν και οι δικοί του άνθρωποι, που αδυνατούσαν να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι που τους επεφύλασσε η μοίρα.

Εργαζόταν για τη σεζόν στο νησί

Όπως έγινε γνωστό, ο αδικοχαμένος νεαρός εργαζόταν σε beach bar σε πολυσύχναστη παραλία της Λευκάδας. Εκείνος, ο φίλος του και κάποιοι συνάδελφοί του φαίνεται πως είχαν διασκεδάσει νωρίτερα σε νυχτερινό μαγαζί και οι δύο νέοι επέστρεφαν με το όχημα, το οποίο έμελλε να καταλήξει στο γκρεμό.

Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα και απεγκλώβισαν με χρήση διασωστικής σειράς από αυτοκίνητο τον άτυχο νέο χωρίς τις αισθήσεις του.

Δείτε επίσης: Φρίκη στην Λευκάδα: Χωρίς τις αισθήσεις του άνδρας μετά από τροχαίο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This