Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η δήμαρχος Κασσάνδρας για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ

Διατείνεται ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για το εξοργιστικό δυστύχημα

Must Read

Η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, ζἠτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στον πταισματοδίκη για τον τραγικό θάνατο του 19χρονου Γιάννη σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Εκλήθη στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγεται για το δυστύχημα, το οποίο συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Σύφωνα με πληροφορίες, η δήμαρχος διατείνεται ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για το λούνα παρκ και παραπέμπει στην ένορκη διοικητική εξέταση.

Αντικείμενο της ποινικής έρευνας, μιας εκ των 3 που παρήγγειλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πολυγύρου για το εξοργιστικό δυστύχημα στο παιχνίδι Crazy Dance και την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, είναι να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες των δημοτικών Aρχών και υπηρεσιών για τις συνθήκες λειτουργίας και αδειοδότησης του εν λόγω λούνα παρκ.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This