Γιος ιερέα για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: «Η μάνα μου είχε πει και παλαιότερα ψέματα»

«Δεν έχει απλώσει ποτέ χέρι πάνω της»

Must Read

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε την Τρίτη ιερέας για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της πρεσβυτέρας. Την καταγγελία έκανε η 48χρονη γυναίκα στην Αστυνομία, έπειτα από καβγά στο σπίτι τους. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η μαγείρευε αργά το βράδυ, προκάλεσε φασαρία και ενόχλησε τον σύζυγό της.

«Πέταξε τον κιμά από το μπαλκόνι, και με υψωμένη γροθιά ήρθε πάνω από το κεφάλι μου και απαίτησε να σταματήσω να μαγειρεύω» κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Η πρεσβυτέρα κατήγγειλε, επίσης, ότι το ζευγάρι έχει συχνά προστριβές τα δύο τελευταία χρόνια, αφότου η γυναίκα ξεκίνησε να εργάζεται, κατηγορώντας τον 60χρονο ότι της ασκεί ψυχολογική βία και της μιλά απαξιωτικά εξυβρίζοντάς την.

Ανέφερε δε ότι και το καλοκαίρι 2023 απευθύνθηκε στην ΕΛ.ΑΣ, έπειτα από έναν ακόμη καβγά για ασήμαντη αφορμή. Τότε ο ιερέας φέρεται να την απείλησε ότι θα την σφάξει και θα την κρεμάσει.

Η 48χρονη κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συζύγου της, παρά μόνον να απομακρυνθεί από την οικία τους και να εκδοθεί περιοριστικός όρος μη προσέγγισής της.

Ο γιος του ιερέα δήλωσε πως ο πατέρας του δεν θα άπλωνε χέρι, απλώς πήρε τον κιμά. Αναφέρθηκε, επίσης, σε παλαιότερο περιστατικό όταν η μητέρα του είχε καταγγείλει τον ιερέα: «Είχε γίνει κάτι, πήγε και είπε ψέματα. Δεν έχει απλώσει ποτέ χέρι πάνω της».

Δείτε το βίντεο




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This