Ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε τον… ευρωβουλευτή Νίκο Παππά

To ερώτημα είναι πότε θα βρίσκεται στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου;

Must Read

Την απόκτηση(!) του Νίκου Παππά ανακοίνωσε την Τρίτη ο Ηλυσιακός. Ο 34χρονος σούτινγκ γκαρντ και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία και θα είναι συμπαίκτης πάλι με τον Αντώνη Φώτση.

To ερώτημα είναι πότε θα βρίσκεται στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου;

«Δεν ξέρω αν είναι “βόμβα μεγατόνων ή όχι!! Εξάλλου εμείς στην οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ είμαστε υπέρ της ΕΙΡΗΝΗΣ!! Το μόνο που ξέρω ομως σίγουρα είναι πως όταν ακούω τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ να μου λέει πάμε δυνατά και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αισθάνομαι ένα δέος, μια υπερηφάνεια αλλα και υπέρτατη τιμή που ηγούμαι αυτού του τόσου μεγάλου και ιστορικού σωματείου!! Περισσότερα λόγια θα ήταν περιττά και πολύ φτωχα για να αποτυπωσουν το πραγματικό μέγεθος αυτής της τεράστιας μεταγραφής για τον σύλλογο μας και για ολόκληρη την πόλη μας!! Αν αναλογιστεί κανείς το βάρος “κάποιων” παικτών που μας τιμούν με την παρουσία τους τότε σίγουρα θα καταλάβει ότι ο ΗΛΥ μας είναι, αν όχι το πιο ιστορικό, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού…» αναφέρεται στην ανάρτηση του Ηλυσιακού στο Facebook.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This