Μεγαλοπρεπής υποδοχή του Πούτιν στην Μογγολία παρά το ένταλμα σύλληψης

Τον υποδέχθηκε ο Χουρελσούχ στην επιβλητική πλατεία Τζένγκις Χαν

Must Read

Σε μια λαμπρή τελετή στην κεντρική πλατεία του Ουλάν Μπατόρ, ο πρόεδρος της Ρωσίας έγινε δεκτός από τον ομόλογό του της Μογγολίας, Ουχναγκίν Χουρελσούχ. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, την πρώτη σε χώρα μέλος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Τον Ρώσο πρόεδρο υποδέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας τιμητική φρουρά στο αεροδρόμιο και δεν συνελήφθη κατά την κάθοδό του από το αεροσκάφος.

Δείτε το βίντεο

Τον Πούτιν υποδέχθηκε ο Χουρελσούχ στην επιβλητική πλατεία Τζένγκις Χαν παρουσία αντιπροσωπειών των δύο χωρών. «Οι σχέσεις με την Μογγολία είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων της εξωτερικής μας πολιτικής στην Ασία. Έχουν φθάσει σε υψηλό επίπεδο συνολικής στρατηγικής εταιρικής σχέσης» δήλωσε ο Πούτιν.

Δείτε την μεγαλοπρεπή τελετή

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This